Jeep ve Land Rover Cephesinden Haberler Var!

0
2394

SUV ya da 4X4 araç kullanmayı sevenler için Jeep ve Land Rover bir yana diğerleri bir yanadır biliriz…Bu iki önemli arazi aracı devi, 2018 için bazı yenilikler yaptı. Bakalım 2018 model Jeep ve 2018 model Land Rover araçlar için neler değişecek?

 

Sıfır Land Rover Alacaklara Yeni Haber!

İngiliz arazi aracı üreticisi Land Rover, alanında bir uzman olarak kabul edilebilir. Makyajlı Land Rover modeli ve yeni Land Rover Sport modeli 2018’in önemli iki haberi. 2018 Land Rover Sport Phev ise gerçekten çok etkileyici. Bu kadar güçlü bir araç için hybrit bir versiyon sunma cesareti gösteren marka, bu modeli bu ay satışa çıkarıyor. Haziran gibi de ağır arazi koşullarını sevenler için Land Rover Discovery SVX versiyonu satışa çıkacak. 

Sıfır km Land Rover ilanları için arabam.com sıfır km araç ilanları sayfasında hızlıca filtreleme yapabilirsiniz. Hem marka hem de model özelinde seçim yapabileceğiniz gibi seçenekleri örneğin en uygun fiyatlı Land Rover modelinden başlayarak listele ya da en yeni ilandan başlayarak listele şeklinde daraltarak zaman kazanabilirsiniz. 

 

2018 Model Jeep Dünyası

İngiliz devi Land Rover’da Amerikan devi Jeep’e geçelim. Bilindiği üzere Jeep Wrangler markanın sembol modellerinden biri. Jeep markasının amiral gemisi Wrangler modeli 2018 için yenilendi. Yeni Jeep Wrangler ne zaman Türkiye’de olacak diye merak edenlere hemen söyleyelim: 2018’in son baharında. 

 

Sıfır km Wrangler almayı düşünenlere detayları sıralayalım:

Öncelikle 2018 model Wrangler tasarımında pek bir değişiklik yok. Ancak kör nokta uyarı sistemi, LED far teknolojisi, çapraz trafik alarmı, çift bölgeli otomatik klima önemli teknik detaylar. Apple ve android cihazlar için de önemli dijital entegrasyon söz konusu. 

 

Daha önce 2,8 litre olan motor için artık 2.0 litre versiyonu sunulacak. 2.0 litrelik benznli turbo motorlu Wrangler Türkiye’de hem vergi konusunda hem de performans konusunda çok sevilecek gibi. 

 

Sıfır km Jeep ilanları için de sistem üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde araştırma yapabilirsiniz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here