Lexus ve Mitsubishi’den Haberler Var!

0
2454

2018 Model Mitsubishi ve Lexus Araçlarındaki Yenilikleri Neler?

 

İki Japon otomotiv devi: Lexus ve Mitsubishi. Biri lüks sınıfı diğeri de özlelikle SUV kategorisini zorluyor. Peki, 2018 model Mitsubishi modellerinde ve Lexus marka araçlarda ne gibi yenilikler var? 

 

 

2018 Model Mitsibishi Yenilikleri Neler?

Mitsubishi 2018 model araçlarında en büyük yeniliği kompakt SUV segmentinin güçlü yarışçısı Eclipse Cross için planlamış. Önce 2018 model Mitsubishi Eclipse Cross modeli ne zaman Türkiye’ye gelecek sorusuna yanıt verelim: Nisan ayında sıfır km Eclipse Cross yeni haliyle satışta olacak. Özellikle 1,5 litrelik benzinli motor seçeneği sunamsı önemli. 4×4 Mitsubishi Eclipse Cross seçeneği de olacağı için araç, geniş bir SUV kullanıcısı kitlesini hedefliyor dersek yanlış olmaz. Ayrıca tasarımı da çok farklı. 

 

2018 Model Lexus’lar Nasıl?

Dünyanın en lüks otomobillerini üreten çok havalı markalar listesinin ilk sıralarında bulunan Japon devi Lexus, 2018 yılı için keyifli planlar yapmış. Gelin, Japon lüks otomobil markası Lexus’un yeniliklerine bir göz gezdirelim…

 

Lexus NX Makyajlandı!

En küçük SUV modeli Lexus NX 2018 makyajı ile satışa çıktı. Ocak ayı itibariyle ülkemizde de satışa çıkan Lexus NX modeli gerçekten çok ilgi gördü. Yeni Lexus NX modelinde artık güvenlik donanımları çok daha detaycı. Aracın öne çıkan iki özelliği var: Kompakt SUV’da hybrit seçenek sunuyor olması ve tasarımının bu segment için çok özgün olması. 

 

Lexsus LS Haziran’da Türkiye’de!

Eğer hayalinizde bir Lexus LS almak varsa bu aracın en yeni versiyonu bu yıl Mart ayı içinde ülkemizde olacak. Sıfır km Lexus LS için Mart ve sonrasını beklerseniz daha fazla donanım seçeneği ve çok daha detaycı bir dijital entegrasyon sizi bekliyor olacak. 

Yeni Lexus LS modelinde iki fakrlı donanım seçeneği var: Lexsus LS 500 ve Lexus LS 500h. 

 

Lexus RX 2018 

2018’in en havalı modellerinden biri de hiç kuşkusuz, Japon devi Lexus’un RX modeli. 7 kişilik bir otomobil olan Lexus RX geniş bir aile aracı ya da konforlu bir parton arabası olarak görülebilir. Araçta tasarım açısındna en büyük yenilik arka cam kısmının daha dik hale gelmiş olması ve uzunluğun arttırılmış olması şeklinde özetlenebilir. 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here