2018 Kia Modelleri Neler?

2018 model araçlar gerçekten yenilikle dolu. Hemen her marka, bu yıl kendinde bir şeyleri yeniledi. Hatta bazıları, yeni modeller çıkardı. Kia markası da 2018 için bir dizi yenilik tanıtımı yaptı. Peki, 2018 model Kia araçlar nasıl görünüyor ya da Kia’nın 2018 yenilik takvimi nasıl? İşte detaylar…

Kia Cee’d Yenilendi!

Kompakt sınıfında Kia Cee’d keyifli ve gerçekten farklı bir model. Yani, bu arabayı beğenen var beğenmeyen de ama herkes kabul etmeli ki Kia Cee’d’in tasarımı epey özgün. Özgünlük’ten kasıt, onu görünce hemen tanıyabiliyorsunuz. Kendine has bir çizgisi var. Kübik formun yuvarlaklaştırılmış hali de denebilir. Ancak marka Kia Cee’d modeli için biraz demode olduğu eleştirilerini alınca bir dizi yenilik için kolları sıvadı. 2018 model Kia Cee’d daha yenilikçi ve daha dinamik görünüyor. 2018 Makyajlı Kia Cee’d ne zaman Türkiye’de olacak diye bekleyenlere hemen söyleyelim: 3. nesil Kia Cee’d modeli 2018 Haziran’ında Türkiye’de satışa çıkacak. Bu arada Kia Cee’d’in Hyundai i30 ile aynı platformda üretildiğini de ekleyelim.

Sıfır km Kia Cee’d ilanları için arabam.com sıfır km ilanlarını takibe alıp Kia özelinde filtreleyebilirsiniz.

2018 Makyajlı Kia Cerato Ne Zaman Türkiye’ye Gelecek?

Kia’nın sedan modeli Cerato da bu yıl yenilendi. 2018 model Cerato özellikle modelin makyajlanmış hali olması nedeniyle önemli. 2018 Cerato modeli Eylül ayında Türkiye Kia bayilerinde olacak.

Sıfır km Cerato ilanları için de sistem üzerinden hızlıca bir filtreleme yapabilir, kampanyaları takip ederek sıfır Cerato alabilirsiniz.

2018 Model Stonic Epey İddialı!

Eğer hayalinizde kompakt SUV bir araç almak varsa Kia Stonic modelini mutlaka dikkate alın. 2018 Stonic modeli özellikle çok dikkat çekici. Bu otomobil için marka yetkilileri en fazla kişiselleştirilmiş Kia modeli açıklamasını yapıyor. Zaten tanıtım içeriklerinde de sıklıkla kişiselleştirme detaylarına vurgu yapılıyor. En son model Kia Stonic Avrupa’da tanıtıldı bile. Küçük crossover segmentinin iddialı otomobillerinden biri olan sıfır Kia Stonic modeli 84 HP, 100 HP, 125 HP motor seçenekleriyle gelecek. Kia Stonic dizel seçeneği şimdilik yok. Ancak otomatik şanzımanlı Stonic modeli alabileceksiniz.

2018 Model Kia Optima Eylülde Türkiye’de!

Sıfır Kia Optima almayı düşünenlere müjde! Yeni Optima eylülde ülkemizde satışa çıkıyor. Zengin donanım paketi sunacak olan Kia Optima modeli, dizel- benzinli ve otomatik-manuel seçeneğini sunacak.

Kia modelleri hakkında bilgi almak üzere arabam.com Kia test sürüşü içeriklerini takip edebilirsiniz. Bu arada yakın zamanda çok keyifli bir Kia Niro Hibrit test sürüşümüz olmuştu.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here