Sıfır Km Araç Almak İsteyenlere

1
3946

2018’in En Uygun Fİyatlı Sıfır Araçları

Bazıları için sıfır araba almak, önemli bir heyecan hatta hedef. Bazıları da almışken sıfır olsun, ilk kez ben kullanayım diye düşünüyor. Tabi, ‘sıfır aracın derdi tasası az olur’ diye hesab eden de çok. Peki, bütçeniz kısıtlıysa ve mutlaka sıfır km araba almaktan yanaysanız, piyasanın en uygun fiyatlı modelleri hangileri?

 

30 Bin TL’ye Sıfır Araba Devri Bitti!

Sıfır km araç ilanlarını incelemen önce bazı modellerin bazı sebeplerle diğerlerinden daha uygun fiyatlarla alınabileceğinden bahsedelim. Kendinizden ya da yakınlarınızdan hatırlarsınız belki, bundan 7-8 yıl önce 30 bin TL bandında epeyce bir sıfır km araç seçeneği vardı. Mesela 7 yıl önce Fiat Punto modelinin sıfır fiyatı 27 bin Tl’den başlıyordu. Şimdi ÖYV, MTV, dolar kuru derken işler fena halde değişti. Artık 30 bin TL’ye düzgün bir ikinci el araba almak bile zor. Neyse enseyi karartmayalım hemen. 2018’de üç tane farklı karoser tipindeki farklı odel aracın fiyatı size uygun gelebilir. 

 

1. Fiat Linea Fiyatları Düşecek!

Fiat markası, Türkiye’de başlayan ve tam on yıl süren Linea macerasına son verdi. Artık Linea üretilmyecek haberimizde konunun detaylarından bahsetmiştik.

 

 

 

Bu otomobilin yerini Fiat Cronos adıyla Brezilya’da üretilecek model alcak olsa da ülkemizde artık Linea devri bitti. Bu haberin hemen ardından hem ikinci el Linea fiyatları hem de galeri fiyatları düşmeye başladı.

 

 

İkinci el Fiat Linea ilanlarını inceleyerek bile bu durumu net olarak görebilirsiniz. İlerleyen günlerde rakamlar daha da düşecektir. Eğer sıfır km sedan araç almayı düşünüyor ve çok da fazla özellik aramıyorsanız hemen bir Fiat yetkili satıcısına gidip sıkı bir pazarlıkla çok uygun fiyata Fiat Linea alabilirsiniz. Linea Alınır mı Alınmaz mı diye düşünüyorsanız bu soruyu deneyimli test pilotu Mert Yılmaz’a sormultuk. O detaylı açıklamada da bahsedildiği üzere korkulduğu gibi bir yedek parça ve servis sıkıntısı olmayacak. Ancak ikinci elde satarken zararlı çıkabilirsiniz. Eğer uzun vadede kullanacağınız, az yakan, sağlam bir sedan araç almak istiyorsanız Linea tam da şu anda çok mantıklı. 

 

 

 

 

2. Dacia Sandero Stepway Makul Bir Seçenek

Çekya’nın gurur Dacia markasının en çok satan modeli Sandero Stepway.

 

 

Otomatik vites seçeneği de sunan, küçük sınıf SUV araç kategorisinde uygun fiyatıyla dikkat çeken model, şehirli maceracıların epeyce tercih ettiği bir marka-model kombinasyonu sunuyor. Oldukça uygun fiyatlarla sıfır km Dacia Sandero Stepway alabilirsiniz. 

 

 

3. Hyundai i10 Modeli Oldukça Uygun Fiyatlı 

Hyundai’nin i10 modeli, küçük diye eleştiriliyor. Ancak Nissan Micra, Kia Picanto gibi rakiplerinden çok da farklı bir iç hacim genişliği yok. Üstelik oldukça kompakt, pratik ve sevimli bir şehir içi otomobili.

 

 

 

 

 

 

Eğer dijital entegrasyonu başarılı, kolay park edilen, şehirde size konfor sunacak bir sıfır km araç ihtiyacınız varsa uygun fiyatlarla Huyundai i10 alabilirsiniz. Üstelik 252 litrelik bagaj hacmi var. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here