Yepyeni Bir Macera: Mercedes T-Serisi

10
33615
Mercedes T-Serisi

Mercedes, hafif ticari araç segmentine yeni bir bakış açısı getiriyor. 2022 yılında yola çıkması planlanan T-Serisi hem bireysel hem de ticari olarak kullanılabilecek.

Yeni T-Serisi, Mercedes DNA’sını bozmadan yepyeni bir tasarımla karşımıza çıkacak. Tasarım ve güvenlik anlamında çizgisinden taviz vermeyen Alman marka, T-Serisi geniş ailelerin ihtiyaçları karşılamak ve yol tutkunlarının vazgeçilmezi olmak için yola çıkıyor. Mercedes T-Serisi için merakla beklemek yanında, Mercedes yetkililerinden gelen açıklamalara göz atalım.

Mercedes T-Serisi: İşlevsellik ve Tutku Bir Arada

Mercedes-Benz Vans’ın yöneticisi Marcus Breitscwerdt açıklamasında, “Yeni Mercedes-Benz T-Serisi ile birlikte Mercedes-Benz dünyasına adım atmak isteyen aileleri ve aktif yaşam tutkunlarına kucak açacağız. Çekici ve kompakt modelleri tercih eden kullanıcılar, T-Serisi’ne bayılacak.” ifadelerini kullandı.

Daimler Grup Tasarım Sorumlusu Gorden Wagener ise açıklamasında, “Yeni T-Serisi’nin mimarisi ve tasarımı ile işlevsellik ve tutkuyu bir araya getirmeyi başardık. Benzersiz tasarım yaklaşımımız ‘Duygusal Saflık’ ile yeni T-Serisi’nde tasarım, gövde orantıları ve yarattığı katma değer ile son derece özel bir araç sunuyoruz.” dedi.

Yeni sınıf, yeni konsept

Yeni Mercedes-Benz T-Serisi hem bireysel hem de ticari kullanıcıları hedefliyor. Yeni modeller kullanıcıların ihtiyaçlarını cazip bir fayda-fiyat oranıyla karşılayacak. T harfi, Mercedes-Benz’de verimli alan kullanım konseptlerini temsil ediyor ve bu nedenle Yıldız’a sahip kompakt hafif ticari araç için harika bir model ismi olarak öne çıkıyor.

Mercedes’in açıklamalarına göre T-Serisi hem içten yanmalı motorlara sahip versiyonları, hem de tamamen elektrikli türevleri ile satışa sunulacak.

Geçtiğimiz günlerde S-Serisi ile ilgili açıklamalar yapan ve yeni nesil teknolojisiyle takdir toplayan Mercedes, T- Serisi ile de beklentilerin üzerine çıkacak gibi görünüyor. S-Serisi haberimiz için hemen tıklayın.

İlginizi çekebilir:

10 YORUMLAR

  1. Harika olacak gibi görünüyor fiyatları ne kadar olur acaba? beni oldukça heyecanlandırdı. Gelişmerle ilgili yazılarınızı bekliyoruz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here