Rusya’da Satışa Çıkıyor! 2020 Volkswagen Polo Sedan

2
4356

Rusya için satışa çıkacak olan 2020 Volkswagen Polo sedan, görünüşüyle oldukça iddialı duruyor.

Skoda Rapid ile farklarını bulabilmek kolay olmasa da , pazarlama ve üretim maliyetlerini düşünerek stratejilerini geliştiren Volkswagen, özellikle Latin Amerika ve Rusya için hemen hemen her markada görebildiğimiz bu değişimler Polo sedan için de geçerli oldu.

Brezilya’da Virtus adı ile satılan model, fiyat odaklı politikalar sebebiyle Rusya için çok farklı bir deneyim sunamıyor.

1Volkswagen Polo Sedan Öne Çıkan Değişimler

Jetta ile benzerlik kurulabilen Polo, Ağabeyi Jetta ile birbirlerine benziyorlar.Tasarım olarak farklı özellikleri olsa da temelde skoda rapid diyebiliriz.

Izgara, Led farlar ve arka stoplar gibi tasarım oyunlarıyla modern bir tarz yakalamış gibi görünüyor. Bir çok modelden aşina olduğumuz , direksiyon simidi, multimedya ekranı ve dijital gösterge paneli gibi özellikleri ile volkswagen ruhunu taşıyor.

Rusya’da 3 farklı donanım seçeneği ile satışa sunulacağı ile bilgiler verilirken, 2020 yılı için Türkiye’ pazarında satışa sunulup sunulmayacağı konusunda, bir netlik söz konusu değil.

2Polo Sedan Motor Özellikleri

Motor tarafında, bildiğimiz küçük hacimli motorlarla yoluna devam ediyor Volkswagen Polo sedan.baz motor seçeneği olarak, 90 ve 110 Hp güç üreten 1.6 litrelik atmosferik seçeneği ile tercih edilebilirken, 1.4 litrelik burbo benzinli ünite ise , 125 Hp güç üretebiliyor.5 ileri şanzımanın standart olduğu Polo, 7 ileri dsg şanzıman seçeneğide sunabiliyor.

Volkswagen grubunun Rusya’da bulunan fabrikasında üretilecek Polo, Türkeye şartlarında olsa satılır mıydı ? yorumlarınızı aşağıda ki yorum bölümüne yapabilirsiniz.

Ülkemizde ortalama 150.000 Tl bandında satışta olan volkswagen Polo’nun sedan karoser seçeneği ile gelmesi durumda, fiyatları yine bu seviyelerde olabilirdi.

Dış tasarımı oldukça beğenileceği düşünülen Polo, İç mekan da teknolojik oyuncakları da barındırıyor.

Sedan kültürünün daha baskın olduğu ülkemizde, bu yakışıklı görüşünü ile tatmin edici satış rakamlarına ulaşacağını düşünüyoruz. Arka tasarımında tam bir Jetta hissi yaratan Polo çok daha kalıplı ve heybetli görünüyor.

İç tasarımda ise kalite algısını yüksek tutabilen model, arka tarafta havalandırma menfezleri ve dijital gösterge ekranları ile iyi bir yaşam alanı sunabiliyor.

İkinci el Volkswagen Polo ilanlarımıza bakmak için tıklayabilirsiniz.

Tekerinize Taş değmesin.

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here