Aston Martin Victor Tam Anlamıyla Eşsiz

1
36184
aston martin victor

Genel günlük otomobillerimiz ile seçkin, kreatif, özel spor arabalar arasındaki fark giderek açılıyor. Her yıl birçok farklı otomotiv üreticisi tarafından sınırlı sayıdan üretilen özel spor arabalar, gün geçtikçe daha egzotik bir havaya bürünüyor. Akıllara durgunluk verecek performans değerleri ve dudak uçuklatacak fiyat etiketi ile bunlardan birisi, Aston Martin Victor sizlerle.

Aston Martin’in “Bir Tanesi”

Özel üretim otomobil serilerini üretmeyi çok seven bu marka, bunu sıklıkla gerçekleştiriyor. Bu konudaki son ürünü de Victor oldu. Victor 2,7 milyon dolarlık (8 Eylül 2020 kuruyla 20 milyon TL’nin üzerinde) fiyatı ile yalnızca bir şanslı kişi için üretildi.

Aston Martin Victor, One-77’nin Ruhunu Taşıyor

Temel olarak One-77 adlı model üzerine geliştirilen bu nadide eser, 7,3 litrelik atmosferik V12 motor taşıyor. Cosworth ile birlikte çalışan Aston Martin, bu motorun 847 beygir ve 821 Nm tork üretmesini sağlamış. Çok yüksek hızlarda bile yarış için tasarlanmış birçok araçtan daha fazla yere basma gücüne sahip bu otomobil, 6 ileri manuel Graziano marka şanzımana sahip.

İlginç bir bilgi; Aston Martin Victor’un şanzımanı o kadar güçlü ki araçta 2 adet şanzıman soğutucu ve özel bir debriyaj mevcut.

Hançer Gibi Keskin Çiçekler Gibi İnce

Benzersiz geniş gövdesi birinci sınıf işçilikle karbon fiber ile kaplanmış Aston Martin Victor, gövdesindeki renk uyumu ile gerçek bir İngiliz beyefendisine dönüştürülmüş.

Bu arada 2,7 milyon dolarlık bu araca, harika bir hava katan farların aynısını eBay’da 600 dolar civarı bir fiyata bulabilirsiniz. Dahası bu farlar şu an yoldaki birçok otomobille uyumlu. Bu otomobillerden bazılarıysa; Land Rover Defender, Mini Cooper ve Jeep Wrangler. Söz konusu farlar, dünya çapında çeşitli modellerde kullanılan LED dış ışıkları üreten birinci sınıf bir otomotiv aydınlatma şirketi olan Wipac tarafından üretiliyor. 7 inçlik bir çapa sahip bu far, belli ki araç sadece 1 tane üretildiği için fiyattan tasarruf amaçlı dışardan alınmış. Ancak her ne olursa olsun sanki Aston Martin Victor’a özel üretilmiş gibi uymuş.

İkinci El Aston Martin İlanlarımızı Görmek için Hemen Tıklayın!

Tüm İkinci El Otomobil İlanlarımızı Görmek için Hemen Tıklayın!

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here