Yeni Suzuki Hayabusadan Haber VarYeni Suzuki Hayabusa’dan Haber Var! Nihayet Suzuki, Hayabusa serisi hakkında detaylı ve fotoğrafların olduğu videosunu paylaştı. 25 saniyelik video büyük ilgi gördü.

Aylardır güncellenmiş bir Hayabusa ile ilgili onlarca spekülasyon ve bilgi kalabalığı yapıldı. Suzuki nihayet bu ikonik spor motosikletin yeni bir versiyonuyla sokakları yeniden sallamaya hazır görünüyor. Suzuki Hayabusa’nın yeni nesli hakkında o kadar çok söylenti var ki spekülasyonların, iç bilgilerin ve söylentilerin hangisinin doğru, hangisinin yanlış olduğuna karar veremedik. Fakat şimdi, gerçekler ve gerçek özelliklerini öğrenmeye sadece birkaç gün kaldı. Suzuki’nin resmi youtube kanalında yayınladığı video, 5 Şubat’ta satışa çıkacak yeni modelin göstergesi olarak yayınlandı.

Detaylar Bilinmiyor!Yeni Suzuki Hayabusadan Haber Var

İlk videodan bulanık olsa da yenilenen üç farlı ve yuvarlak yüzüyle Hayabusa’ya çok benzeyen bir motosiklet izlenimi veriyor. Fakat en çok eleştiri alacağını düşündüğüm yer Hayabusa’nın benzersiz kokpitinin güncellenmiş bir versiyonu gibi görünen gösterge panelinin bir görüntüsüdür. Gösterge panelinin gelenek ve analog olması, birçok insan tarafından tepkiyle karşılanacaktır. Özellikle efsaneleşen motosikletin, değişen tasarımı kabul edilir güzellikte olsa da analog göstergeler tepki alacaktır. Fakat analog yerine dijital göstergelerin olacağını düşünüyorum. Analog göstergenin 5 şubatta satışa sunulduktan değiştirileceğini ve insanların ilgisini çekebilmek için ufak reklam taktiği olduğunu düşünmekteyim. Yeni Suzuki Hayabusa’dan haber var! Fakat detaylı teknik özellikleri ve tasarımı 5 şubat’ta satışa çıktıktan sonra öğreneceğiz. Suzuki Hayabusa sevdalıları tarafından çeşitli söylemler, efsanler ortaya atılmaktadır. Özellikle motosikletin 350’lik ibresinin olacağı ve 350 kilometre hızı aşabileceği en büyük dedikodulardan biridir.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here