Hindistan’ın İlk Superbike Modeli: Emflux One tasarımı, özellikleri ve incelemesi… 

Emflux One, Bangalore merkezli girişim ​​şirketi Emflux Motors’un Hindistan’daki ilk süper sport motosikletlerinden biridir. Hintli şirketin elektrikli araçla ilgili büyük planları var. Birkaç melek yatırımcının finansmanıyla, Hindistan’da çok daha fazla elektrikli süper motosiklet üretmeyi dört gözle bekliyorlar. Emflux, Hindistan’da elektriği yakıt olarak kullanan çevre dostu süper motosikletler üretmeye karar verdi. Emflux Motors, Hint yapımı elektrikli süper motosikletlerle süper motosikletlere bir alternatif yaratma konusunda tutkulu olan Hindistanlı bir grup girişimcinin fütürist vizyonudur. Yeni modelleri olan Emflux One, ciddi bir güç ve bir tutam sportifliğe sahip olan motosiklet modelidir ve Hindistan sokaklarına çıkmayı hazır olarak beklemektedir.

Hindistan’da bir girişim ​​şirketi olan Emflux Motors, 2022 yılına kadar yerli süper motosikleti Emflux One’ı piyasaya sürmeyi planlıyor. Sportif tasarımı ve cesur görünüme sahip olan bu elektrikli motosiklet, sokaklara çıkmaya hazırlanmaktadır. Ayrıca Emflux Motors, Emflux One’ın başarısına bağlı olarak ufkunu genişletmeyi dört gözle bekliyor.

Emflux One Sportif Bir Tasarıma SahipHindistanın İlk Superbike Modeli: Emflux One

Fotoğraflarından da gördüğünüz üzere Emflux One, cesur tasarımı ve sportif dış tasarımıyla elektriğin gücünü açığa çıkarıyor. Motosiklet üretim şirketi, elektrikle çalışan çevre dostu bir motosiklet üretmeyi hedefliyor. Elektrikli araç, boru şeklinde çelik kafes çerçeve ve alt şasi ile birlikte tek taraflı çelik boru kafes salıncak şasisi ile birlikte üretilmektedir. Ayrıca Emflux, tekli 200 mm disk arka frenli çift 300 mm ön disk frenlere sahiptir. Güvenlik açısından önemli olan çift kanallı ABS de elektrikli motosikletin üzerinde bulunmaktadır. Elektrikli süper motosiklet, bir Pil Yönetim Sistemi, hücre dengeleme, aşırı voltaj, düşük voltaj aşırı akım ve gelişmiş bir pil kapasitesi ve sağlık monitörü ile aşırı sıcaklık koruması ile donatılmıştır.

Diğer özelliklerine baktığımız zamanda ilgi çekici ve önemli özelliklerinin olduğunu görmekteyiz. Bu özelliklerin arasında bir WARP şarj cihazıyla 36 dakikada %80 şarj ve normal bir ev priziyle 3 saatlik şarj süresi bulunur. 6.8 inç dokunmatik ekrana sahip sıvı soğutmalı AC endüksiyon motoru vardır. Çift ön ve tek arka kameralı akıllı ekran, kullanıcı dostu entegre UI ile GPS navigasyonu, tüm araç kontrolleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Emflux, park etme ve sürüş yardımcısı, şarj cihazı konumlandırıcısı, enerji tasarruflu tam LED aydınlatma ve hafif cam elyaf paneller gibi bazı ek özellikler sunar. Ayrıca 1395 mm dingil mesafesi, 810 mm koltuk yüksekliği, 23,5 derece eğim, 64 kilitten kilide direksiyon açısı ve 200 KG yük kapasitesi bulunuyor.

Emflux One’ın Performansı İyi mi? Hindistanın İlk Superbike Modeli: Emflux One

Emflux One, bir elektrikli motosiklete göre üstün performans sunar. 200 kilometre menzili ve Lityum iyon pili, 8400 RPM’de 84 Nm tork, 8500 RPM’de 72 PS güç ve 200 km/s azami hızı ile türünün tek örneğidir. Süper motosikletin boş ağırlığı 140 kilogram ağırlığına sahiptir. Ayrıca tubeless lastikler ve alaşım jantlar standart olarak sunulmaktadır.

Elektrikli Motosiklet 3 saniyede 0’dan 100 kilometre hıza ulaşıyor! Emflux, dövme alaşıma yükseltilebilen döküm alaşım jantlar sunuyor. Pirelli Diablo Rosso II 120/70 ZR17 ön lastiği ve Pirelli Diablo Rosso II 180/55 ZR17 arka lastiklerle geliyor. Özellikle güzel bir lastikle gelen bu model, diğer motosiklet üreticilerine gözdağı vermektedir. 43 mm Upside-Down Forks ön süspansiyon ve 46 mm Mono Gas Shock arka süspansiyon bulunmaktadır. Ayrıca Motor, teknolojik bir şaheser olan rejeneratif frenlemeyi destekler.

Emflux One Türkiye’de Satışa Sunulabilir mi? 

Hindistan’ın İlk Superbike Modeli: Emflux One, Türkiye’de ve Avrupa ülkelerinde satışa sunulamayabilir. Emflux Motors’un orijinal internet sitesine baktığımız zaman 8.000 $ fiyat etiketini görmekteyiz. Normal şartlarda 2019’un sonunda satışa sunulacağını iddia ediyorlardı. Ancak hala satışa sunulamayan bu modellerin, ne kadar gerçek olduğu hakkında kesin bir bilgiye varamıyoruz. Emflux One’ın Hindistan’da 2022’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. İlk olarak Hindistan’da satışa sunulacak olan bu model, teknik özellikleriyle ve tasarımıyla oldukça ilgi çekici ve rekabetçi bir modeldir. Genel olarak Emflux Motors, Hindistan’ın ilk elektrikli süper spor motosikletini piyasaya sürmeye hazırlanan şirkettir. Son derece çevre dostu ve sürdürülebilir bir elektrik araç üreten firma, gelecek için son derece önemli bir modeli satışa sunacaktır. Satışa sunulduğu zaman fikrimizde değişikliler meydana gelebilse de kağıt üzerindeki verilerden yola çıkacak olursak Emflux One, dikkat çekici ve çarpıcı özelliklere sahiptir.

İkinci El Elektrikli Motosiklet İlanları

İkinci El Motosiklet İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here