HARLEY-DAVIDSON Ailesinin Yeni Üyesi: FXDR 114

0
5645
FXDR-114

Harley-Davidson’ın dikkat çekici tasarıma ve yüksek performansa sahip yeni cruiser modeli FXDR 114, motosiklet tutkunları ile buluşuyor. Yeni Harley-Davidson FXDR 114, agresif drag tasarımı gelişmiş teknoloji ile bir araya getiriyor.

FXDR-114

Harley-Davidson Softail serisinin en son üyesi FXDR 114; güçlü motoru, hafif yapısı, özel donanımı ve üstün yol tutuş özellikleri ile motosiklet severleri cezbediyor. Yeni FXDR 114, yüksek güç ve tork üretimine sahip Milwaukee-Eight 114 motoru ile benzersiz bir performans sunarken, hafif alüminyum alaşım ve kompozit malzemelerin cömert kullanımıyla elde edilen hafif yapısı ile de dikkat çekiyor.

FXDR-114

Harley-Davidson ürün gamının yeni üyesi FXDR 114; heyecan uyandıran hava girişleri ve egzoz çıkışları, tekerleklerle kuyruk kısmı arasındaki orantısı ve ön tasarımı ile agresif bir drag motosikleti olduğunu gözler önüne seriyor. Yeni FXDR 114, iddialı tasarımınını; hafif alüminyum alaşım salıncak ve jantlar, üstün yol tutuş özelliklerine sahip ön ve arka süspansiyon, sürücünün kullanımını kolaylaştıran tam entegre dijital göstergeler gibi gelişmiş özellikler ile buluşturuyor.

FXDR-114

FXDR 114’ün 6,25 kg ağırlığa sahip alüminyum salıncağı, diğer Softail modellerinde kullanılan çelik salıncak ile karşılaştırıldığında yüzde 43 ağırlık tasarrufu sağlıyor. Ayrıca FXDR 114; çelik alt şasi, çelik arka çamurluk ve alüminyum çamurluk desteklerinin yerine kullanılan hafif kompozit malzeme ile de yaklaşık 3.17 kg’lık bir ağırlık tasarrufunu beraberinde getiriyor.

Harley-Davidson Softail serisi, en son üyesi FXDR-114 ile birlikte 10 dikkat çeken modelden oluşuyor. Harley-Davidson, 2027 yılına kadar 100 çarpıcı motosiklet modeli lanse etmeyi planlıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here