Coupe Görünümlü Sedan: Peugeot 508 İncelemesi

1
11022
Peugeot 508

Peugeot 508 İncelemesi ya da Peugeot 508 testi arıyorsanız hemen yazının devamına göz gezdirin. Yeni Peugeot 508 hakkında yorumlar, teknik özellikleri ve daha fazlası için biraz araştırma yaptık. 

Coupe Görünümlü Sedan: Peugeot 508 İncelemesi

D sınıfı seda olan Peugot 508, tasarım olarak sportif ve arkası basık gözüküyor. Kapı camlarına baktığımızda çıtasız gözükmesi ile oldukça sportif bir görünüm katmış. Ses yalıtımı ise D segment bir araç için standartları çok iyi şekilde karşılıyor. Bununla birlikte yol ses yalıtımı da başarılı. İç mekan kalitesi de alman markaları aratmayacak kadar iyi. Özellikle koltuk konforu ve donanım olarak oldukça zengin.

Yeni Peugeot 508 Özellikleri

Markanın son derece sportif bir görünümle sedan karoseri bir araya getirdiği Peugeot 508 modeli, daha alçak daha ekonomik ve daha hızlı. Sürüş dinamikleri söz konusu olduğunda orta sınıfın en yeteneklileri arasında yer alan coupe-sedan. İşte Peugeot 508 hakkında detaylar..

D sınıfındaki sedan modeli Peugeot 508 yenilendi. Yeni Peugeot 508 eskisine göre daha hızlı, daha güçlü bir motora sahip ve daha fazla güvenlik odaklı. i-cockpit ve diğer detaylarıyla makyajlı Peugeot 508 hakkında söylenecek çok şey var. İşte detaylar…

Ama önce yeni 508 fotoğraflarına bakalım!

Yeni Peugeot 508 Hakkında Detaylar

Geçtiğimiz aylarda Güney Fransa’da tanıtılan yeni 508 hakkında en dikkat çekici özellik; aracın Coupe görünümlü bir sedan olması. 5 kapılı fastback gövdesi eskiye nazaran biraz daha küçük. Aracın toplam boyu eskiye göre 8cm kısalmış, 4,75mm de alçalan boy ile dingil mesafesi 2,4cm daha kısa. Alçak tavan iç mekanda sportif bir etki yaratmış. 

Peugeot 508 iç mekanında da dijital entegrasyon çok başarılı. i-cockpit, sürücü için büyük bir konfor. 10 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran,  12,3 inçlik gösterge paneli önemli. 

Sıfır km Peugeot 508 fiyatlarını öğrenmek için buraya tıklayın!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here