Motorlara Ek Garanti Geliyor!

1
4965
2. El Araba Fiyatları

Haberimiz Mobil 1 Motor Garantisi hakkında. Arabanızın garantisine ek motor için garanti olsa…Motor garantisi konusunda dünya genelinde yeni bir adım atıldı. Motorlara ek garanti geliyor! Mobil 1 Motor Garantisi

Motorlara Ek Garanti Geliyor! Mobil 1 Motor Garantisi 

Arabanızın motoru için ayrıca bir garanti hakkınız olsa, ne güzel olurdu değil mi? Düşünsenize sıfır km araba alıyorsunuz ve aldığınız aracın üretici garantisi var. Ancak buna ek olarak bir de motor için motor üreticisi bir garanti sunuyor. Güzel olurdu, değil mi? İşte tam da bu konuda yeni ve güzel bir haber var: Mobil1 Motor Garantisi.

Mobil 1 Motor Garantisi, dünya genelinde kademeli olarak devreye alınacak yeni bir uygulama. Henüz çok yeni ama gelecek 20 yıl içinde kanıksadığımız ve olmazsa olmaz diyeceğimiz bir sigorta ürünü haline gelecek. 

Dünyada kademeli olarak devreye girecek olan Mobil 1 Motor Garantisi uygulaması ile araçların üretici garantisini bittikten sonra motorları için ek bir garanti almaları amaçlanıyor. Yetkili servisler. aracılığıyla yürütülen garanti programının yılın ikinci yarısından itibaren Türkiye’de hayata geçirilmesi planlanıyor. 

Mobil 1 Motor Garantisi ile araç sahipleri için çok daha güvenli bir satın alma süreci de söz konusu olacak. Sıfır km araba almanın garanti avantajı iyice artıyor. Böylece sıfır araba sahibi almanın cazibesi de artıyor elbette. Mobil 1 Motor Garantisi bir süre sonra ülkemize de gelecek. Bu garanti ile fiyatlar artar mı yoksa fiyatlar sabit kalır da sadece sıfır araca talep bi artar bilemiyoruz. Ama Mobil 1 Motor Garantisi konusu tek başına otomotiv sektörüne farklı açılardan etki edecek bir haber niteliğinde. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here