McLaren Pilotlarının Hedefi Yüksek Puanlar

McLaren, sezon başından beri oldukça başarılı bir performans ortaya koyuyor. Hatta İngiliz takım için gridin en hızlı üçüncü aracı da diyebiliriz. Özellikle Norris, altındaki arabadan zaman zaman çok daha fazlasını bile çıkarıyor. Ricciardo’nun performansı da son yarışlarda yükselmiş gibi. Durum böyle olunca Macaristan GP’de de McLaren pilotlarının hedefi yüksek puanlar toplamak oluyor.

Lando Norris’in Açıklamaları

2021 sezonun tüm yarışların puan çıkarmayı başaran tek pilot olan ve bu yarışların dokuz tanesini ilk 5 içerisinde bitiren Norris, Macaristan GP ile alakalı şöyle konuştu: ‘’Macaristan’a dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. 2017’de ilk resmi Formula 1 testimi bu pistte yapmıştım. Dolayısıyla burada güzel anılarım var. Bu sezona iyi bir başlangıç yaptık. Yaz tatili öncesi yılın ilk yarısını yüksek seviyede tamamlamak istiyoruz. Macaristan GP’de her şeyi doğru yapabilmek oldukça zor. En yakın rakibimizden daha iyi performans sergilemek kolay olmayacak. Yine de farkı daha da arttırmak ve sezonun ilk yarısını güçlü bitirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.’’ dedi.Lando-Norris-Daniel-Ricciardo-McLaren-PA-1200x630

Daniel Ricciardo’nun Açıklamaları

Son yarışlarda araca alışan ve hızını yavaş yavaş arttıran Ricciardo ise şunları söyledi: ‘’Budapeşte’ye gitmek için sabırsızlanıyorum. Takvimdeki en sevdiğim pistlerden biri ve orada eskiden yarış kazanmayı başarmıştım. Araçtan yüksek yere basma gücü isteyen, çok sıkı ve teknik bir pist. Ancak bu durum benim için orayı daha heyecan verici ve zorlu kılıyor. Burası gerçek bir yarış pisti. Geçiş yapmanın zor olabildiği bir pist. Bu yüzden, Cumartesi günü maksimum performans göstermek için çok çalışacağız. Bunu yapabilirsek, Pazar günü isimiz daha kolay olabilir. Her zamanki gibi elimizden geldiğince çok puan kazanmaya çalışacağız ve takımlar şampiyonası için savaşmayı sürdüreceğiz.’’ dedi.

Motor Sporları Haberleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here