Mobilize markaları ile Renault, Alpine, Dacia etrafında şekillenen Renault’nun devrimi, R5’in geri dönüşü de dahil olmak üzere 13 yeni elektrikli modelden oluşacak.

14 Ocak’ta sunulan Renault’nun yeni stratejik planı 2025’e ve hatta sonrasına kadar uzanıyor. Bu zamana kadar grup, 4 markalı bir strateji dahilinde 13 yeni% 100 elektrikli model başlatmak istiyor.

Mobilize Hariç Renault 5 Elektriğe Dönüyor

 

mobilize-renault
mobilize-renault

Renault markası bünyesinde 5 yeni model olacak. İki tanesi B segmentini, 2023’te yeni R5 ve 2025’te R4’ü işgal edecek. Elektrikli Mégane kompakt segmente (C) girecek ve ardından 2023’ün sonunda ikinci bir model gelecek.

Üç tesis mevcut teklifi tamamlayacak, Kangoo ZE’yi 2022’de, ardından 2024’te iki yenisini tamamlayacak. Hedef, 2025 yılına kadar % 100 elektrikte satışların % 30’una ulaşmak.
3 elektrikli Alpine onaylandı ve yeni bir otomobil paylaşım markası Alpine’de, elektrik 3, “Avangart” sloganını gösterecek.

Grup, Mégane’nin spor versiyonu olabilecek bir kompakt dahil olmak üzere yalnızca üç illüstrasyon veriyor. Diğer ikisi, X şekilli optiklere sahip bir SUV ve mevcut A110’un sportif bir kuzeni.
Sonunda, paylaşılan mobilite adı verilen yeni bir marka gelir. Mobilize olarak adlandırılan araç, başlangıçta saflarında Dacia Spring’e sahip olacak. Bunu 2022’de elektrikli bir sedan takip edecek, ardından 2023’te Twizy’nin yeniden yorumlanmasıyla 2 kişilik küçük bir şehir arabası olacak. Son olarak, 2024’te EZ-Flex programına benzer bir yardımcı program teklifi tamamlayacak.

Misyonu Olan Bir Markayı Harekete Geçirin

ranaulution
ranaulution

Mobilizasyon, arabaların ötesine geçer. İnsanları ve malları arabalı veya arabasız taşımanın yeni yollarını sunar. Yeni mobilite teklifleri, son müşterilerin, şirketlerin, şehirlerin ve bölgesel yetkililerin beklentilerini karşılar.

Mobilize, Groupe Renault’nun mobilite, enerji ve veriyle ilgili çözümler alanındaki faaliyetlerini bir araya getirirken, RCI Bank ve Services’ın uzmanlığından yararlanıyor.

Zamanlama ve ölçek büyütmede önemli avantajlar sağlayan ortaklıkları ve yepyeni açık ekosistemleri geliştirmeye yardımcı olurken, aynı zamanda otomotiv endüstrisinin karşılaştığı büyük zorlukların çözülmesine yardımcı olur:

Arabalar şu anda% 90 oranında kullanılmadığı için araç kullanımı ile maliyet arasındaki boşluğu azaltın.
Yeni araçların değerinin 3 yıl sonra% 50’nin üzerinde düşmesini önlemek için kalıntı değeri iyileştirin.

Mobilize İle Sıfır CO2 Ayak İzi Hedefine Katkıda Bulunun

keşfet
keşfet

Size özel sunduğumuz yeni logoyu teyit eden Dacia’yı da unutmuyoruz. Spring Electric dışında programda başka elektrik yok. Ancak önümüzdeki 3 modelle birlikte hibrit tarafında detayları bekliyoruz.

Renaulution planı hakkında daha fazla bilgi ve fotoğraf yakında geliyor, bizi izlemeye devam edin!

1 YORUM

  1. güzel tasarımlar güzel araçlar geleceğin araçlarını sevmeye başlıyorum özelilkle geçmişe bağlı kalan tasarımlar kullandıkça.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here