Renault Koleos İncelemesi: Hakkında Her Şey

1
5496

Renault Koleos incelemesi…

Renault SUV araç kategorisinin en büyüğü olan Koleos modeli, çok pratik bir yol arkadaşı olarak tasarlanmış. Koleos modeli özellikle şehir içinde kullanım için ideal bir seçenek. Ayrıca geniş bagaj hacmi onu uzun yolculuklarda da konforlu kılıyor. Koleos fiyatı da genel SUV pazarına oranla oldukça makul. Şimdi gelelim Koleos kaç para, motoru nasıl, bagaj hacmi  kaç litre gibi soruların detaylı yanıtlarına.

Sıfır Renault Koleos Fiyatı Nedir?

İşe sondan başlayalım; sıfır km bir Koleos almayı düşünüyorsanız, SUV araç kategorisi içinde en makul fiyatlı araçlardan biri olduğunu da biliyor olmalısınız. Renault Koleos’un başlangıç fiyatı 165.700TL.

Motor Özellikleri Nasıl?

Renault Koleos’un motor seçenekleri şöyle: 1.6 dCi 130 HP, 2.0 dCi 4WD 175 HP

İç Mekanı Nasıl?

Multimedya ekranı çevresi, vites kolunda piyano siyahı kullanılmış. İç mekanda kullanılan yumuşak plastik ve alüminyum görünümlü parlak metal malzeme çok şık bir algı yaratıyor. Ön koltuklarda ısıtma&soğutma fonksiyonu var. Gösterge ekranı ise direksiyonun arkasında konumlanmış ve rahatlıkla takip edilebiliyor. 8.7 inç genişliğinde multimedya ekran kullanılmış.

Renault Koleos Tasarımı Nasıl?

4672mm uzunluğunda olan araç, iri Renault logosu ile dikkat çekiyor. Kaslı ve iri hatları olan bir arazi aracı görünümü hemen hissediliyor. Açılabilir cam tavan oldukça ferah bir iç mekan algısı sunuyor.

Dizel CVT Şanzıman Renault Koleos Teknik Verileri

Motor Tipi ve Konumu: Sıralı, turbo, önde ve enlemesine. 4 silindirli ve silindir hacmi, 1598cc. Maksimum güç: 96kW/ 130HP/ 4000d/d. Maksimum Tork: 320Nm 1750d/d. 0-100km hıza 12,9 saniyede ulaşıyor. Maksimum hız: 183km/s. Aracın boş ağırlığı 1674kg.

Renault Koleos’un Rakiplerine Kısa Bir Bakış

Nissan X-Trail ve Honda CR-V Renault Koleos’un rakipleri olarak gösterilebilir.

2. El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here