Mercedes-Benz Vision EQXX Modelinden Yeni Video Geldi!

1000 kilometre menzil kapasitesine sahip olan Mercedes- Benz VISION EQXX’in yeni bir video gösterimi yapıldı.

Elektrikli otomobil üretimine hız veren ve 2030 yılında tamamen elektrikli otomobil üretimini hedefleyen Mercedes- Benz, 1000 kilometre menzil gücüne sahip, süper özellikli modelinin tanıtımını sürdürüyor. Gelecekteki elektrikli otomobillerin bugününü şekillendiren Mercedes- Benz VISION EQXX, 3 Ocak’ta da tanıtılmaya hazırlanıyor.

Mercedes-Benz Vision EQXX

1Mercedes- Benz VISION EQXX’un Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı

Alman Otomobil Devi Mercedes- Benz, 1000 kilometre menzil kapasitesi ile yol almaya ve asfalta imzasını atmaya hazırlanan yeni elektrikli modeli Mercedes- Benz VISION EQXX’un Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı.

3 Ocakta bütün ayrıntılarıyla tanıtılmaya hazırlanan elektrikli süper modelin, videoda belirtilen; 1000 kilometrelik iddialı menzil özelliğinin; elektrik enerjisinin yanında, güneş pilleri yardımıyla da sağlanabileceğine ilişkin bir algı yaratılıyor.

2Mercedes- BENZ Tasarımcıları Doğadan İlham Aldı

Mercedes- Benz VISION EQXX’i geliştirirken, doğadan ilham aldıklarını belirtiliyor. Özellikle aracın aerodinamik özelliğinin mükemmelleştirilmesine odaklanan mühendis ekibi, otomobili tasarlarken hareketli gözde parçalarına ve geri çekilebilir difizörlere yer vermiş.

3Mercedes-Benz Vision EQXX Çok Havalı

Şıklık dersi veren Mercedes- Benz EQXX gövde hatlarında; akışkan ve yumuşak çizgileri, keskin çizgilerle harmanlamış durumda. Kuyruk gibi tasarlanan uzun arka bölümüyle de dikkat çekiyor. Yüksek bir ihtimal, standart yan aynalar kullanılmış ve bu da teknolojik altyapıya ve görüntüsüne test köşe yapan bir özellik olmuş. Yüksek verimlilik ve menzil kapasitesi ile fark yaratan Mercedes- Benz EQXX, dört kapılı bir model.

4“En Uzun Menzilli Otomobil” Kim Olacak?

Elon Musk’ın sahip olduğu otomobil markası Tesla’nın elinde olan “en uzun menzilli elektrikli otomobil” unvanı, Lucid Air Dream Edition tarafından teslim alınmıştı. Ancak 3 Ocak 2022 yılında resmen tanıtılacak olan Mercedes- Benz VISION EQXX’in bu unvanı, 1000 kilometre menzil kapasitesiyle devralma olasılığı yüksek görünüyor.

5Mercedes-Benz Vision, CES 2022 fuarında görücüye çıkaracak.

Otomobil severlerin merakla beklediği elektrikli otomobil Mercedes- Benz Vision EQXX; CES 2022 fuarında, 3 Ocak 2022 tarihinde resmen sergilenecek. Amerika’nın Nevada Eyaleti’nde bulunan Las Vegas şehrinde düzenlenecek olan, CES 2022, elektrikli otomobiller için yeniliklerin deneneceği bir platform görevi görecek.

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here