Mercedes AMG GT Sedan Geliyor…

0
1360

2019 yılında Mercedes yeni bir sedan ile tanıştıracak!

2019 Model Mercedes AMG sedan muhtemelen çok konuşulacak türden bir etki yaratacak. Markadan gelen haberlere göre 2019 yılında piyasa sürülecek olan Mercedes AMG sedan, 4 kapılı sedan sınıfında rekabeti arttıracak. Aracın özellikleri henüz tüm detaylarıyla bilinmese de çok keyifli bir sürüş deneyimi yaşatacağı kulaktan kulağa yayıldı bile. 

AMG GT Modeline Eş Bir Sedan

Eğer Mercedes AMG GT seviyorsanız ona çok benzeyen yeni Mercedes geliyor. Marka AMG GT Sedan modelini 2019 yılında piyasaya süreceğini duyurdu. Audi RS7, BMW M6 Grand Coupe gibi modellere rakip olarak tasarlanan araç, kamuflajlı şekilde kameralara yakalandı. Lüks sınıfta sedan coupe modeli olarak tanıtalacak olan Mercedes AMG GT sedan, muhtemelen ülkemizde de çok ilgi görecek.

Mercedes’in yeni lüks sedanı AMG GT, tasarımda, malzeme kalitesinde ve performans konusunda epeyce önemsenmiş bir mühendislik sunacak. Sedan araçları ve sedanda coupe tasarım algısını sevenlerin gözdesi olacağa benzeyen otomobil, konforlu sürüş keyfi, konforlu yolculuk gibi kavramları baştan yazacağa benziyor. 

Mercedes mühendislerinin hala üzerinde çalıştığı lüks sedan sınıfın temsilcisi otomobil, 2018 ortalarında tanıtılacak. Onu Autoshow gibi organizasyonlarda da görebiliriz. 

Mercedes’in Sedan Otomobilleri

Mercedes markası, sedan otomobil tasarımına en fazla önem veren markalardan biri. Ülkemizde patron otomobili olarak da tanımlanan sedan Mercedes modelleri, genellikle konfordan asla ödün vermez. Mercedes C serisinde, Mercedes E serisinde ve Mercedes S serisinde sedan otomobiller bulunur. Bu araçların her biri, güçlü tasarımları, mükkemmel işçilik ve yüksek malzeme kalitesi ile çok popülerdir. Yeni AMG GT sedan modelinin de bu konuda bayrağı biraz daha ileri taşıyacağı tahmin ediliyor. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here