Jeep Wrangler En İyi Arazi Aracı Seçildi

0
23624

Jeep Wrangler, Almanya’nın Auto Bild Allrad dergisi okuyucuları tarafından dördüncü kez en iyi arazi ve SUV aracı seçildi.

Macera severleri tarafından çok sevilen Jeep Wrangler, Almanya’nın uzman SUV ve 4×4 dergisi olan Auto Bild Allrad’ın okuyuculardan tam not aldı ve her yıl düzenlenen Auto Bild Allrad ankentin birincisi oldu.

Jeep Wrangler, Ödüle Layık Görüldü

Bu yılki Auto Bild Allrad ankenti, 10 kategoride toplam 218 modelde oylama yapıldı. Oylama derginin okuyucuları tarafından yapılıyor. Okurların oylarıyla fiyat aralığına göre belirlenen kategori içinde en iyi arazi ve SUV aracı Jeep Wrangler seçildi.

En yeni ikinci el Jeep ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Yeni Nesil Jeep Wrangler’i Yakından Tanıyalım

Doğayı keşfetmeyi seven maceracılar tarafından kullanılan Jeep Wrangler’i yakından tanıyalım. Dünyanın en çok bilinen aracın doğası yıllar boyunca hiç değişmedi. Kullanıcılara üstün sürüş deneyimi ve konforlu bir yolculuk yaşatıyor. Güçlü ve sağlam bir görünüşe sahiptir. Aracın en belirgin özelliği ise ikonik farları. Yeni full LED sistemi ve sis farları sayesinde yolu daha net görmesini sağlıyor. Bu yeni farlar sayesinde daha güvenli bir yolculuk vadediyor Üstü açık tavanı sayesinde doğayı daha iyi keşfetmeyi sağlıyor. Ayrıca aşağı katlanan ön camı sayesinde özgür bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Hafif alüminyumdan üretilmiş kapıları takıp çıkartmak çok kolay.

Jeep Wrangler

Güvenli Yolculuk İmkanı

Karlı, çamurlu, çakıl, taş, kum ve buzlu yollarda konforlu bir yolculuk yaşatıyor. Hem doğa da hem de şehirde kullanılabilen Jeep Wrangler ile yolculuk yapmak artık daha güvenli.

Güvenliği seyahat için kullanılan 65’ten fazla sistemlerin bazıları şöyle;

  • Kör nokta izleme ve arka trafik algılama sistemi
  • Dinamik ızgara çizgileri
  • Geri görüş kamarası
  • Elektronik Devrilme Önleyici ile Elektronik Denge Kontrolü (ESC)
  • Ön ve arka park sensörleri
  • Dört standart hava yastığı

All-Weather Premium Ses Sistemi sayesinde kaliteli müzik keyfi yaşatıyor.

Ödül almaya hak kazanan yeni nesil Jeep Wrangler, mayıs ayında Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here