İkinci El Nissan Atağı Türkiye’de Başlıyor!

0
580
Nissan Intelligent Choice

Ülkemizde ikinci el Nissan atağı başlıyor. Günümüzde sıfır kilometre araçların fiyatları oldukça yüksek seviyelere gelmiş durumda. Diğer yandan ise ülkemizde sıfır kilometre araçlarda tedarik sorunu da mevcut durumda. Bu gibi problemlerin sonucunda ise kullanıcıların ilgisi ikinci ele kaymış vaziyette. Bu ilginin sonucunda ise her geçen gün, ikinci el piyasasında yeni uygulamalar ortaya çıkıyor. Bu yeni uygulamalardan sonuncusu ise Nissan’dan geldi. Nissan Türkiye, “Intelligent Choice” programını başlattığını duyurdu. Bu kapsamda Nissan Türkiye, garantili ikinci el Nissan araçları satışa çıkartacak. Nissan’ın sertifikalı ikinci el araç markası olan “Intelligent Choice”, satın alma deneyiminde daha güvenli bir süreç ve güvence vadediyor. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

İkinci El Nissan Atağı Türkiye'de Başlıyor

150.000 KM Altı İkinci El Nissan Araçlar Satışa Çıkacak

Piyasada ilginin ikinci el odaklı olmasında dolayı yeni programlar hız kesmeden açıklanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Nissan Türkiye’den de Intelligent Choice duyurusu geldi. Nissan’ın ikinci el programı olan Intelligent Choice kapsamında 6 yaş ve 150.000 km sınırını geçmeyen tüm Nissan modelleri satılacak. Programın kapsamına giren otomobillere ise uzman teknisyenler tarafından “156 Nokta Kontrolü” yapılacak. Bu kontrollerle beraber satışa çıkacak ikinci el otomobillerin sorunsuz ve güvenilir olması hedeflenmekte. Kontrollerin ardından ise otomobiller alıcılarla buluşacaklar. Diğer yandan ise satışa çıkacak 2. el modellerinde üretici garantisi bitmiş ise modellere yeni garanti kapsamları uygulanacak. Bu kapsamda 12 ay ya da 20.000 km için garanti hizmeti sağlanacak. Ayrıca Yol Yardım Hizmetlerini de kapsayan Özel Asistanım Hizmetleri kullanıcılara sunulacak.

Diğer yandan ise Intelligent Choice programı kapsamında ikinci el otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara şirket tarafından bazı kolaylıklar sağlanacak gibi gözüküyor. Onaylanmış ikinci el araç satın almak isteyen müşterilere uygun kredi seçenekleri de sunulacak kolaylıklar arasında.

Tüm Satılık Nissan İlanlarını İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here