Hyundai Bayon Fiyatları Açıklandı 

0
6426
Hyundai Bayon Fiyatları

Merakla beklenen Hyundai Bayon Fiyatları Açıklandı ! Ülkemizde üretilen Yeni Hyundai Bayon sportif ve modern tasarımıyla son dönemlerin en çok konuşulan araçlarından birisi haline geldi. Hyundai Bayon Fiyatlarını sizler için listeledik. 

Hyundai Bayon Fiyatları

Hyundai Bayon Özellikleri 

Modern ve çağın ötesinde tasarımıyla son derece karakteristik bir görünüme sahip olan Hyundai Bayon ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Keskin çizgilere ve dinamik hatlara sahip olan Hyundai Bayon Kompakt SUV sınıfında rekabeti üst seviyeye taşıyor. 

Hyundai Bayon İç mekan

Modern ve yenilikçi bir iç yaşam alanına sahip olan Hyundai Bayon tüm yolcuların üst seviyede konfor deneyimlemesini ve yolculuğun keyfine varmasını sağlıyor. Geniş ve ferah iç mekan yolcuların uzun süren yolculuklarda bile rahatından taviz vermeden keyifli bir yolculuk deneyimi yaşamasını sağlıyor. Yeni nesil sürüş dinamiklerine sahip olan otomobil farklı zemin ve yol şartlarında güçlü yol tutuşu ve oldukça tatmin edici performans sunuyor. 

Sınıfındaki en iyi dijital kokpitlerden birine ve birinci sınıf bilgi eğlence sistemine sahip BAYON, bağlantı özellikleri konusunda da tüm beklentilerinizi karşılayacak yenilikçi ve akıllı teknolojilerle donatıldı. Görsel olarak birleştirilen 10,25′′ dijital gösterge paneli ve merkezi dokunmatik ekran, teknolojik açıdan şık bir görünüm oluştururken, üst düzey kullanım kolaylığı sağlamak için yaratıldı. BAYON’un entegre olarak sunulan Apple CarPlayTM özelliğiyle akıllı telefonunuzu bağlayarak müziğinizi ve uygulama fonksiyonlarınızı büyük ekrana kolayca yansıtabilirsiniz.

Kullanım kolaylığı düşünülerek merkez konsola yerleştirilen 10W yüksek hızlı kablosuz şarj sistemi sayesinde, Qi özellikli akıllı telefonunuzu kolay ve hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. BAYON’un son teknoloji Bose ses sistemi, subwoofer dâhil olmak üzere sekiz yüksek performanslı hoparlörüyle, tüm yolculuklarınızı daha keyifli hâle getirmek için yüksek kalitede müzik deneyimi sunuyor.

48V Hafif Hibrit Sistem otomobilin verimliliği ve performansı bir arada sunmasını sağlıyor. Yeni teknolojilerin ve konfor donanımların kullanıldığı Bayon segmentindeki standartları yeniden belirleyecek gibi duruyor.  Gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip olan Bayon üst düzey güvenlik sunarak tüm yolcuların güvende olmasını sağlıyor. 

Hyundai Bayon Yakıt Tüketimi ve Performans 

Hyundai Bayon Fiyatları

Turbo beslemeli hibrit 1.0 T-GDI 48V MHEV motoru 120 PS güç ve 200 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 10.4 saniyede tamamlayan Yeni Hyundai Bayon maksimum 180 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 6,7 litre ve şehir dışı kullanımda 5,7 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan  Hyundai Bayon karışık kullanımda ortalama 5,5 litre yakıt tüketiyor.

48V Hafif Hibrit Sistem

BAYON’un opsiyon olarak sunulan 48V Hafif Hibrit Sistemi, hem yakıt tasarrufu hem de daha düşük emisyon sağlıyor. Bu sistem, bataryanın şarj durumuna ve hızlanma derecesine bağlı olarak hızlanma sırasında yanmalı motoru ilave 60 Nm tork ile destekler. Bu sayede güç aktarım mekanizmasının sağladığı yakıt tasarrufu ve CO2 emisyonu önemli ölçüde iyileştirilir. İçten yanmalı motoru duraklamalardan sonra daha hızlı ve daha akıcı kalkışlarla destekleyerek ilave yakıt tasarrufu sağlayan hibrit sistem, şehir trafiği için de mükemmeldir. Ayrıca Hafif Hibrit Marş Jeneratörü (MHSG) frenlerdeki kinetik enerjiyi elektriğe dönüştürerek geri kazandırır ve daha sonra kullanmak üzere 48V bataryada depolar.

Sıfır Km Hyundai Bayon Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here