Hybrid Jeep Renegade modeli Türkiye’de!

Jeep markasının ikonik modellerinden birisi olan Renegade, Şarj edilebilir HYBRİD versiyonu ile yollarda.

Hybrid Jeep Renegade 4xe versiyonu ile, (PHEV, Şarj edilebilir Hibrit) versiyonu ile tanıtıldı. Ve ülkemizde satışta.

Hybrid Jeep Renagade

1Hybrid Jeep Renegade Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Hybrid Jeep Renegade modeli, Renegade 4xe ismi ile Türkiye’de satışa sunuldu.

705.000 TL fiyat ile ülkemizde anahtar teslimi ile satışa sunulacak model, S-Limited donanım seçeneği ile sipariş üzerine getirilecek.

2Hybrid Jeep Renegade Özellikleri Neler?

1,3 litrelik turbo beslemeli benzinli motor 180 HP güç ve 60 Hp güç üreten elektrikli motor desteği ile 240 Hp güç üretebiliyor.

4 tekerlekten çekiş sistemi olan araç, her türlü arazide elektrik motorun sağlamış olduğu yüksek tork desteği ile iyi işler başarabiliyor.

0-100 kilometre hızlanmasını 7.1 saniyede tamamlayan Renegade modeli, Hibrit modda 200 KM/SA ve tam elektrikli sürüşte ise 130 KM/SA kilometre hıza ulaşabiliyor.

6 İleri otomatik şanzıman ile entegre edilen motor keyifli sürüşler sunarken otomatik şanzıman ile tam uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Modelde, 11,4 kW’sa batarya ünitesi var.

Renegade 4xe modeli bu ünite ile tamamen elektrikli modda kullanılarak, 50 kilometreye kadar saf elektrikli sürüş menzili sağlıyor.

2 Saatten kısa bir sürede tamamen şarj doldurma imkanı sunan easyWallbox ile ev tipi elektrik dolumu ile bataryaları şarj etme olanağı var.

Aynı zamanda araç hareket halinde iken ortaya çıkan kinetik geri dönüşümü ile araç hareket halinde iken bataryaların şarj edilmesini sağlayan “e-save” isimli bir mod seçeneği de araçta mevcut.

Hareket halinde bu geri dönüşümü sağlayan sistem ise e-costing fonksiyonu olarak adlandırılıyor.

Hybrid Jeep Renegade 4xe modeline bindiğiniz zaman, oldukça teknolojik ve çağı yakalamış bir vizyon çerçevesinde üretilmiş bir araçta olduğunuzu hissediyorsunuz.

Elektrikli motor entegrasyonu ve bununla beraber araç içerisindeki yeni nesil sistemler sizi oldukça keyifli sürüşlere yönlendiriyor ve ekonomi ile beraber çevrecilik ruhuna bir enerji getiriyor.

Motor kısmında yer alan 4 tekerden çekiş, tahrikten kazanılan batarya şarjı, benzinli motor ile entegre çalışan elektrikli motor sistemlerine ek olarak aracın iç mekanında 8,4″ boyutunda bir UconnectTM Navigasyon ve multimedya sistemi de dahil edilmiş.

Apple Car Play ve Android Auto destekli bu fonksiyonel sistem araç ile ilgili bütün bilgileri de size detaylı olarak sunuyor.

İç mekânda üst seviyede konfor sunan Renegade 4xe’de

Hybrid Jeep Renagade

  • Otomatik klima ve Çift Bölgeli Otomatik Sunroof,
  • Kör Nokta Uyarı Sistemi,
  • Önden Çarpma Uyarı Sistemi,
  • Şerit Değiştirme İkaz Sistemi,
  • Yorgunluk Tespit Sistemi,
  • Trafik İşareti Tanıma Sistemi,
  • Elektronik Park Sistemi,
  • Geri Görüş Kamerası,
  • Ön- Arka Park Sensörleri
  • Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma

gibi donanımlar da standart olarak sunuluyor.

İkinci El Jeep Renegade İlanları

TRİNK SAT!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Hybrid Jeep Renagade

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here