Honda SH300i ile Dünya Rekoru Kırıldı!

0
1432

Honda SH300i ile Dünya Rekoru Kırıldı! İngiltereli Gençler Honda SH300İ ile Dünya Rekoru Kırdılar. İngiliz maceraperestler, Honda SH300İ marka sepetli scooter ile dünya çapında 55000 kilometre yol kat ederek yeni bir rekor kırdılar.

İngiltereli Gençler Honda SH300İ ile Dünya İlk olarak Matt Bishop ve Reece Gilkes Honda SH300İ markalı scooterlarına evlerinin garajında motosiklet sepeti yaparak, Dünya turuna çıkmayı hedeflediler. Honda SH300İ ile ilk defa Dünya turu atan motosiklet sürücüleri olarak motosiklet camiasında adlarını duyurmayı başardılar. Yolculuklarını geçtiğimiz yıl 2019’un ocak ayında tamamladır. Çılgın gençler Guinness rekorlar kitabının 2021 baskısında “Epik Yolculuklar” Bölümünde “En Uzun Scooter Gezisi” Ödülüne sahip oldular. İkili 35 farklı ülke ve 55000 kilometrelik yolu yaklaşık olarak 15 ayda tamamlamayı başardılar. Yaptıkları turu insan kaçakçılığına ve modern köleliğe farkındalık ve bu tür olaylara karşı çalışmalar yapan sivil toplum örgütlerine yardım adı altında yaptıklarını söylemektedirler. Matt Bishop ve Reece Gilkes şu anda sepetli scooter ile dünyayı dolaşan tek motosiklet sürücüleri olmaktadırlar. Ayrıca yolculuk boyunca 10 farklı hayır kurumu için 7,225 pound yardım toplamayı başardılar.

Daha da inanılmaz ve ilginç olan nokta ise ikilinin daha önce motosiklet deneyimine sahip olmamalarıdır. Ayrıca iki tekerlekli bir scooter sürüş deneyimi olmadan garajlarında ürettikleri sepet ile yolculuğa çıkmaları, gençlerin cesaretini göstermektedir. Genç sürücüler, yolculuklarının başarılı geçmesini yol boyunca tanıştıkları yabancıların iyi ve nezaketli olmalarına bağlamaktadırlar. Honda SH300i ile Dünya Rekoru Kırıldı! ve Matt Bishop, bir motosiklet dergisindeki röportajında Mücadele edeceğimizi biliyorduk ve asıl mesele buydu. Buradaki fikir, yalnızca çok az parayla ve tamamen yabancıların yardımıyla ne kadar ileri gidebileceğimizi görmekti.” Demiştir. 

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here