Honda Goldwing Adaptif Hız Kontrolüne Sahip Olacak!

0
982

Honda Goldwing Adaptif Hız Kontrolüne Sahip Olacak! Honda, Gelecekteki GL1800’ler için adaptif radar sistemlerinin üzerinde çalışmaktadır. Honda Golding serisi, otomobil seviyesindeki konfor ve donanım seviyelerine sahiptir. Ayrıca Honda Goldwing, yol motosikletlerinin en çok tercih edilen motosikletlerinden birisidir. Honda, motosikletin yardımcı sürüş sistemlerini geliştirmek için çalışmalara başlamıştır. Uyarlanabilir seyir ve radar destekli sürücü uyarı sistemleri, motosiklet firmaları arasındaki rekabetin artmasına sebep olmaktadır. Geçtiğimiz aylarda yol radarlarına sahip motosikletler, BMW ve Ducati’nin bazı modellerinde ortaya çıkmıştır.

Kendi Sistemini Kullanacak!Honda Goldwing Adaptif Hız Kontrolüne Sahip Olacak!

Diğer markalar genellikle Bosch markası ile iş birliği yapmaktadırlar. Honda rakiplerinin önüne geçmek için kendi geliştirdiği teknolojiyi kullanacaktır. Hali hazırda Honda’nın ne yapacağı belli değildir. Kendi sistemi, ya da ortak sistem hakkında detaylı bilgi verilmemektedir. Honda Radar Sistemi’ni saklayarak, dışarından görülmemesini planlamaktadır. Bu sayede ek parça ve sahte parça görünümleri olmayacaktır.

Honda Goldwing Adaptif Hız Kontrolüne Sahip Olacak!Firma’nın önündeki en büyük engellerden birisi; Sistemin titreşimden etkilenmemesidir. Titreşimi en aza indirip, sensorun algı ayarlarını bozmamak için uğraşmaktadırlar. İlk projelere göre sistem, far ile kafa grenajı’nın ortasına sabitlenecektir. Honda Goldwing Adaptif Hız Kontrolüne Sahip Olacak! Radar ve radarsız modeller aynı görünüme sabit olacaktır. Böylece seri üretim daha rahat hale gelecektir. Radar sistemi montajı ve çalışması sıkıntılı bir sistemdir. Firma Goldwing serisinde başarısız olursa Africa Twin serisindeki denemelerini hayata geçirecektir. Sonuç olarak Ar-Ge çalışmaları, iki motosikletin üzerinde yapılmaktadır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here