Harley-Davidson Elektrikli Bisikleti Ortaya Çıktı!

0
1279

Harley-Davidson Elektrikli Bisikleti Ortaya Çıktı! Satışa sunulan Amerika’da satışa sunulan E-Bike beklenenleri karşılayamadı. Her motosiklet firması yavaş yavaş elektrikli araçları üretmeye başlamaktadır. Dünyanın en eski ve en ünlü motosiklet üreticilerinden biri olan Harley-Davidson bile pastanın dilimini kaçırmak istememektedir.

Elektrikli bisikletler şehir içi sürüşlerde otomobil ve motosiklet kullanımını azaltmak için tasarlanıp, satışa sunulmaktadır. Özellikle bisiklet yollarının ve sürüş kurallarının hüküm sürebildiği yerlerde motosiklet sürüş kuralları ile eşdeğer olmaktadır. Örnek olarak şehir içinde en fazla 40 km/h yapabildiğimizi varsayarsak, elektrikli bisikletlerde bu hızlara ulaşabilmektedir. Yani elektrikli mini ulaşım araçları gelecek ve çevre sağlığı için çok önemlidir.

Harley-Davidson Elektrikli Bisikleti Ortaya Çıktı!Harley-Davidson, 2020’nin sonlarında E-Bike haberini ortaya çıkarmış ve motosiklet sürücülerini heyecanlandırmıştı. İlk olarak yukarıda gördüğünüz tasarıma sahip olacağı söylese de maalesef ki bu tasarımda ve görselde üretilmemiştir. Yukarıdaki E-Bike, 1990’lı yılların tasarımına ve konseptine sahiptir. Ayrıca insanların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Fakat Harley-Davidson, motosiklet severleri ters köşe yapmayı başarmış ve sıradan bir E-Bike çıkarmıştır. Amerikan sürücüleri tarafından kısa sürede tepki toplasa da markanın elektrikli araçlara adımlar atmaya çalışması çevre ve çevre politikaları için oldukça önemlidir. Fakat Harley-Davidson E-bike, Amerika kıtasında bile çok pahalı bir fiyatla sunulmuştur. Şu anki fiyatı 3400$’dan başlamaktadır. Ülkemize gelemeyeceğini, gelse bile satamayacağını düşünüyorum. Amerikan menşeili markanın sıradan elektrikli bisiklet yapıp, fazla abartı satması da markanın gelecekteki başarısızlıklarına davetiye çıkarmaktadır. Sonuç olarak Harley-Davidson Elektrikli Bisikleti Ortaya Çıktı! Fakat tepkilerle karşılanmıştır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here