Fiesta Van, Fiesta’nın üç kapılı otomobil modelini temel alıyor. Ayrıca arka koltukların yerini bir yük zemini alırken, arka yan camların yerini sac paneller alıyor. Bugün birlikte 2015 Ford Fiesta Van ‘ın teknik özellerini inceleyeceğiz.

1.0 metreküplük bir yükleme alanı sunar. Ancak diğer hatchback kamyonetler gibi arkadaki yüksek yükleme eşiği nedeniyle yükleme yapmak zordur. Bu da bu aracın hafif yükler için en uygun olduğu anlamına gelir.

2015 Ford Fiesta Van, Base, ECOnetic, Trend ve Sport Trim olarak mevcuttur.

2015 Ford Fiesta van

Fiesta Van’ın motor seçeneklerinin çoğu, Fiesta serisinde bir süredir kullanılmaktadır. Bu motorun güvenilirliği hakkında bilgi vermek istersek, 1.6 litrelik dizel motorun önceki versiyonlarında turbo yağlama sorunlarıyla ilgili raporlar var. Ancak bu sorun, makyaj ile giderilmiş gibi görünüyor.

ESC yalnızca ECOnetic ve Sport Van modellerinde standarttır. Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları tüm donanımlarda standarttır. Ancak baş, göğüs ve sürücü diz hava yastıkları Sport Van’da yalnızca standarttır.

2015 Ford Fiesta van iç mekan

Dizel motorlar panelvan için daha uygundur. Ancak 1.25 litrelik benzinli motor şehir içi düşük kilometreli kullanım için iyi bir seçim olacaktır. 1.6 litrelik dizel motor, etkileyici bir performans sergiliyor. Ayrıca iyi performans ve çekiş gücü sunarken aynı zamanda düşük yakıt tüketimi sunuyor. ECOnetic versiyonları düşük tüketime daha yatkındır.

1.5 litre dizel daha az performans ve daha yüksek yakıt tüketimi sunuyor. Bu modern bir Ford, bu nedenle iyi bir yol tutuşu ve sürüş kalitesi sunar. Fiesta Sport Van, alçaltılmış süspansiyon ve daha keskin tepkilerle geliyor.

2015 Ford Fiesta van beyaz

Ford Fiesta van’da iç mekan tasarımı düzgün ve montaj kalitesi iyidir. Standart kit içerisinde, ısıtmalı elektrikli aynalar, renkli cam, USB bağlantısı, uzaktan merkezi kilitleme ve yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu içerir. Ayrıca depolama alanı, kapı cepleri ve yolcu koltuğu arka cebi vardır.

İKİNCİ EL FİESTA VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here