Elektrikli BMW iX3 Görüntüleri Sızdırıldı!

0
27018
2021-BMW-iX3

BMW 2018’de yaptığı duyuruda, elektrikli bir SUV üreteceklerini ve modelin isminin BMW iX3 olacağını söylemişti. Bu tarihten beri modelle ilgili çok az bilgi verildi ve süreç insanlarda büyük bir merak uyandırdı.

Daha önce çok kez otomobilleri ilk kez bize gösteren “cochepias” Instagram sayfası, BMW iX3 fotoğraflarını da sızdırdı!

Sızdırılan fotoğraflar, daha önce çekilen casus fotoğraflarla tutarlı duruyor. Fotoğraflara bakıldığında model BMW X3’le neredeyse aynı şekilde tasarlanmış. Fakat BMW’nin elektrikli modellerdeki imzası olan mavi detaylar aracın elektrikli BMW X3 olacağını gösteriyor.

Aşağıda sızdırılan fotoğrafları görebilirsiniz.

Daha önce yapılan açıklamalarda BMW iX3’ün 74 kWh bir bataryaya sahip olacağı söylenmişti. Aracın bu bataryayla 450 km civarı menzili olacağı tahmin ediliyor.

BMW’nin Yeni Logosu Ne Anlama Geliyor?

BMW’nin yeni logosu, bu ayın en çok konuşulanları arasında olacak gibi. eee konumuz, dünyanın en çok arzulanan logosu olunca…

BMW markası, son iki yıldır büyük bir yenilik ve dönüşüm yaşıyor. Bu yenilik hareketinin tamamı, pazara olumlu yansıyor ve daha çok aruzlanan daha fazla tutku uyandıran bir otomobil markası olma yolunda ilerliyor. Peki, BMW’nin dönüşümü neleri kapsıyor?

  • Tamamen elektrikli olmak istiyor
  • Çok daha fazla bağlanabilirlik hedefliyor
  • Sürüş teknolojileri konusunda sektöre yön vermek istiyor.
  • Daha fazla otonom sürüşe odaklanmak istiyor.

BMW Fiyatları Nasıl?

Yeni bir BMW almak üzere 2. el BMW otomobil fiyat listesine arabam.com’dan bakabilirsiniz. Sıfır BMW otomobil fiyatları için de araştırma yapabilir ve size uygun otomobil ya da araba bu kadar eder mi araştırmaları için de yanıt bulabileceğiniz araçları kullanabilirsiniz. Hayalinizdeki otomobili almaktan uzaksanız ya da bir otomobilin sunacağı vergi, yakıt, oto lastik, parça değişimi, sigorta gibi masrafları üzerine almak istemiyorsanız araç kiralamak için de arabam.com kiralık araç ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here