SUV modası esip gürlüyor. Evet, bildiğimiz küçük sınıf otomobillerin bile boyunu biraz yükseltip SUV diye satmaya başladılar. SUV pazarı o kadar çok ilgi görüyor ki, artık kimse gerçek bir arazi aracıyla sadece SUV imajındaki bir otomobil arasındaki farkı sorgulamıyor bile. Ama kabul edelim ki, bazılarının kanı, canı, ruhu SUV olarak tasarlanmıştır. Gerçek bir arazi aracı olarak tasarlanmış ve zamanla şehir içinde çok havalı olmanın kitabını yazmış olan Range Rover markası, işte tam da bu noktaya basan çok keyifli bir reklam filmi hazırlamış.

Range Rover’ın Yeni Reklam Filmi

Filmin özeti şöyle: Şehir içinde ilerlerken karşınıza oldukça yüksek bir kasis çıktığını düşünün. Bu arada ülkemizde böyle kasislere az rastlanımıyor hani…Bu tümseği nasıl aşacaksınız? Bekliyorsunuz, trafik polisine soruyorsunuz, bu arada diğer araçlar da kenarda birikmeye başlıyor. bazıları tümseği aşmayı bile deniyor. Ama Range Rover’ı olan adam bu endişelerin hiç birini yaşamıyor. Hooop atlıyor kasisin üstüne ve yoluna devam ediyor. ‘Ah ben de bir Range olsaydı’ dedirten bir an yaşanıyor…

Range Rover Kaç Çeker?

Range modelleri yıllardır, 4 tekerden çeker esasına göre geliştiriliyorlar. Ancak aracın güçlü çekiş başarısı sadece 4 tekerden çekiş sisteminden kaynaklanmıyor. Range Rover modelleri, arazide ayakta kalmak üzere tasarlanıyor. Dolayısıyla tasarımdan donanıma hiç bir şey tesadüf değil. Her parça, bu amaca hizmet edecek şekilde bir araya geliyor.

Range Rover modelleri hakkında detaylı bilgi için arabam.com Range Rover test içeriklerine göz gezdirebilirsiniz. Böylece her modelin teknik verilerini de görebilirsiniz.

Range Rover Evoque Fiyat Listesi

Reklama konu olan Range Rover Evoque fiyatı ise ikinci el ya da sıfır km olmasına göre değişiyor elbette. Eğer sıfır Range Rover Evoque fiyatı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız markanın resmi web sitesine bakabilirsiniz. Ayrıca arabam.com sıfır km ilanları size de fikir verebilir.

Markanın resmi web sitesine göre Range Rover Evoque fiyat listesi aşağıdaki gibi.

 Hepimiz Range Rover Evoque Alabilsek Keşke!

Range Rover Evoque modeli, engelleri, zorlu yolları aşıp gidiyor. Aslinde ülkemizde standartlara uygun olmayan çok sayıda kasis olduğu ve bunlarla ilgili vatandaşların sürekli şikayette bulunduğu da biliniyor. Eee yollar bozuk olunca hepimize bir Range Rover Evoque lazım tabi.

Range Rover Evoque fiyatlarının 460 bin Tl civarında seyrettiğini düşünürsek işimiz zor. Bu arada 2. el Range Rover Evoque fiyatı konusunda da şunu söyleyelim: en az 150 bin TL’yi gözden çıkarmak gerek…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here