Burhan Öçal bu kez darbukaya değil “kaputa vur”du

0
4682
Burah Öçal ikinci yeni
İkinciyeni.com Buhan Öçal'lı "Kaputa Vur" görseli

ikinciyeni.com ve Burhan Öçal ile #kaputa vur kampanyası, araç sahiplerini uyarıyor: Soğuk havalarda aracınızı çalıştırmadan önce mutlaka kaputa vurun! Kaputa saklanmış minik kedileri uyarın…

Burhan Öçal bu kez darbukaya değil “kaputa vur”du

Müzik dünyasında “Darbukanın Şövalyesi” olarak anılan Burhan Öçal bu kez darbuka yerine kaputa vurdu. Online ikinci el otomobil alım satım platformu ikinciyeni.com’un gerçekleştirdiği farkındalık projesi için kameraların karşısına geçen Öçal, otomobil kullanıcılarını kediler için kaputa vurmak konusunda uyarıyor.

ikinciyeni.com’dan Kediler İçin Farkındalık Kampanyası!

Yenilikçi yaklaşımları ve açık artırma esasına dayalı sistemiyle dikkat çeken ikinci el araç alım satım platformu ikinciyeni.com, kediler için farkındalık kampanyası gerçekleştirdi.

Kış aylarında kedilerin araçların kaputuna saklanmasından hareketle çekilen filmde Burhan Öçal rol alıyor. Öçal’ın klasik bir otomobilin başına gelerek, taburesini yerleştirmesi ile başlayan filmde; darbukanın şövalyesi kaput üzerinde muhteşem bir gösteri sergiliyor. Bu özel gösterinin ardından da Burhan Öçal filmin sonunda kaputun içinden çıkan bir kedi ile selamlaşıyor.

#kaputavur etiketiyle…

#kaputavur etiketiyle sosyal medyada da farkındalık yaratılan kampanyada, sokaklarda yaşayan ve ısınmak için otomobillerin motorlarına giren minik dostlarımızın hayatta kalmaları amaçlanıyor.

Kaputa Vur!

Dijital mecralarda ve Mars Medya katkıları ile sinemalarda gösterime giren bu özel proje, izleyenleri hem eğlendiriyor hem de yeni bir alışkanlık kazanmalarını sağlıyor.

ikinciyeni.com’un Burhan Öçal ile hazırladığı #kaputa vur videosunu izlemek için aşağıdaki butona tıklayınız…

Burhan Öçal’ın #kaputavur videosu için buraya tıklayın!

Sokakta yaşayan minik dostlarımız için siz de arabanızı çalıştırmadan önce mutlaka kaputa vurun…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here