BMW 3 Serisi Euro NCAP Sonuçları Şaşırttı!

9
7675
BMW 3 Serisi Euro NCAP Sonuçları Açıklandı:

BMW 3 Serisi Euro NCAP sonuçları şaşırttı! BMW 3 Serisi, geçtiğimiz günlerde çarpışma testlerine alındı ve sonuçlar epeyce şaşırtıcı oldu. Peki 2019 model BMW 3 Serisi Euro NCAP’ten geçebildi mi?

BMW 3 Serisi Euro NCAP Sonuçları Şaşırttı!

BMW 3 Serisi 2019 modelinin Türkiye satışları 3 ay önce başlamıştı. Markanın ülkemizde de dünyada olduğu gibi çok net bir kitlesi var.

BMW3 Euro NCAP’ten 5 Yıldızı Aldı Ama!

BMW 3 Serisinin 2019 modeli Euro NCAP’ten tahmin edileceği üzere 5 yıldız aldı. Bu, beklenen bir sonuç elbette. Ama donanım paketi son derece pahalı opsiyonlarla dolu olan bu otomobilin yardımcı güvenlik sistemleri kategorisinden sadece %76 koruma sağlar şeklinde bir notla ayrılması, oldukça kafa karıştırıcı oldu.

EURO NCAP’te BMW 3 Serisi Notları

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere 2019 BMW 3 Serisi, katıldığı çarpışma testlerinden 5 yıldızla çıkmayı başardı. Peki, hangi alanlarda hangi dereceleri ya da hangi notları aldı?

2019 BMW 3 Serisi Çarpışma Testi Sonuçları

  • Yetişkin yolcu güvenliğinde %97
  • Çocuk yolcu güvenliğinde %87
  • Yaya güvenliğinde %87
  • Yardımcı güvenlik sistemlerinden %76

BMW 3 Serisi Fiyatları Nasıl?

BMW 3 Serisi 320d

İkinci el ve sıfır BMW 3 serisi fiyatları için arabam.com üzerinden hızlı bir araştırma yapabilirsiniz. İkinci el BMW 3 serisi fiyat listesini inceleyerek ve kendi kriterlerinize göre kategorize ederek aradığınızı kolayca bulabilirsiniz. Diğer yandan hayalinizde sıfır km BMW 3 serisi almak varsa yine sistemdeki sıfır km otomobil fiyat listesini BMW markası özelinde süzebilirsiniz.

9 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here