Arabanızı arabam.com’da Satmanın Avantajları

0
1384

İkinci el otomobil piyasası son yıllarda en “olaylı” dönemlerini yaşıyor. Park yeri sorunu, yüksek vergiler gibi nedenlerin sıfır kilometre araba almayı biraz ulaşılmaz kılması, özellikle orta sınıfın ikinci el arabalara yönelmesine neden oluyor. İkinci el araba alım satımı sıfır araç satışından farklı olarak sahibinden ikinci el araba satışı niteliğiyle dikkat çekiyor. Bu durum, alım satım işlemlerinde, pazarlık konusunda, arabanın fiyatının belirlenmesinde, oto ekspertiz raporunda farklılıklar olarak gözleniyor. Peki, mevcut arabanızı satmaya karar verdiğinizde, online ikinci el araba satmak için en hızlı, en avantajlı yol nedir?

Online Araba Satışının Keyfini Sürün!

Arabanızı kolayca satmanın en iyi yolu geniş kitlelere sizin yerinize ulaşacak online ve güvenli bir platformu tercih etmektir. Böylece arabanıza ait ilanı kolayca düzenleyebilir, ilan çıktıktan sonra arkanıza yaslanıp süreci takip edebilirsiniz. Evden çıkmanıza, işten izin almanıza, günlerce oto pazarlarını gezmenize hiç gerek yok.

arabam.com İkinci El Araba Satışı İçin Neden Avantajlı?

Sistemi, her gün çok sayıda kullanıcı ziyaret ediyor. Bu da çok geniş bir müşteri ağına seslenmenizi sağlıyor. Siteye yani arabam.com’a üye olmak, ilan vermek çok kolay. Bir kaç dakika içinde hazır şablonları doldurarak ilanınızı yayınlayabiliyorsunuz.

arabam.com ekibi, bir ikinci el oto ilanının nasıl olması gerektiğini, alıcıların ilanda hangi bilgileri aradığını deneyimleri gereği çok iyi bildikleri için sizin aklınıza gelmeyecek detayları ilan şablonlarına uyguluyorlar. Böylece siz, kafanızı yormadan ilanınızı en iyi şekilde ve en çok sayıdaki kişiye ulaşacak şekilde hazırlayabiliyorsunuz.

İlanları kullanıcıların kendi ihtiyaçlarına göre süzmeleri de mümkün. Örneğin sadece Suv araç arayan biri bu seçeneği seçerek vakit kaybetmeden aradığı fiyat aralığındaki, yaş ve model-marka özelliğindeki Suv araç için bir ilan var mı bakıp çıkabiliyor. Eğer sizin satmak istediğiniz araç modelini arıyorsa da kolayca görüntüleyebiliyor. Yani ilanınız kalabalıklar arasında kaybolmuyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here