Anadolu Isuzu Sürdürülebilirlik Raporunu Yayınladı

0
969
Anadolu Isuzu

Çevresel etkisini en aza indirmeyi hedefleyen sürdürülebilir büyüme anlayışını benimseyen Anadolu Isuzu çevresel ve ekonomik alanlardaki performansını iyileştirmeye devam ediyor. Anadolu Isuzu bu doğrultuda gerçekleştirdiği çalışmalara yer verdiği ikinci GRI kılavuzuna uyumlu sürdürülebilirlik raporunu yayınladı.

Arıkan: “Anadolu Isuzu olarak müşteri beklentilerine odaklanıyoruz.”

Raporla alakalı açıklamalarda bulunan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan:  ‘Sürdürülebilir gelişme ve kalkınma, Anadolu Isuzu’nun stratejisinin temel bir öğesi. Anadolu Isuzu olarak müşteri beklentilerine odaklanıyor, kişisel talepleri karşılamayı, müşteri deneyimini yeni ufuklara taşımayı ve fark yaratmayı hedefliyoruz. Dijitalleşmeye yönelik çalışmalarımızla geleceğe yönelik olarak kapsamlı yapılanmalar ve yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Dijitalleşme, akıllı ürünler ve elektrikli araçlara geçişi ana stratejik yönelimlerimiz olarak kabul ediyoruz. Müşteri beklentilerini odak noktasına alan, kişisel talepleri karşılamayı, müşteri deneyimini yeni ufuklara taşımayı ve fark yaratmayı hedefleyen dijitalleşme çalışmalarımız, geleceğe yönelik olarak kapsamlı yatırımlar için bizi teşvik ediyor.’ ifadelerini kullandı.

Anadolu Isuzu
Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan

Önce insana hizmet anlayışı.

İnsana dokunan ve insanlara fayda sağlayan çalışmalara odaklandıklarını belirten Arıkan, şöyle devam etti: “Sahip olduğumuz değerler ve kurum kültürümüz ışığında dil, din, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeden ‘önce insana’ hizmet etme yaklaşımını benimsiyoruz. Fırsat eşitliğinin sağlanması ve çeşitliliğin oluşturulmasına önem veriyoruz. Bu doğrultuda belirlediğimiz istihdam politikası sonucunda, 5 yılda çalışan kadın sayımızı toplam çalışan sayısı içinde yüzde 2,5 artırdık. Çevreye karşı sorumluluğumuz doğrultusunda çevre dostu teknolojileri üretim süreçlerine entegre ettik. Ürün yaşam döngüsü boyunca oluşan çevresel etki alanlarını çevre politikamızın temeli olarak görüyor, üretim faaliyetlerimizin tüm aşamalarında çevresel ayak izimizi sürekli ölçümleyerek azaltmaya odaklı projeler geliştiriyoruz.”

İçinde bulunduğumuz yılın başlarından itibaren içerisinde bulunduğumuz pandemi koşullarına doğru bir yaklaşımla adapte olduklarını belirten Arıkan: ‘Pandemi ile hayatlarımızı dönüştüren yeni normalde daha da güçlendik. Müşterimize daha yakın olmaya ve müşteri memnuniyetini geliştirmeye odaklandık. Bu alana yapmakta olduğumuz yatırımların önümüzdeki dönemde dış pazar varlığımızı önemli oranda geliştireceğini düşünüyoruz. Ticari araç üretimi alanındaki varlığımızı yenilikçi yaklaşımımız desteğinde geliştirmek, kurumsal stratejimizin olduğu kadar sürdürülebilirlik yaklaşımımızın da temel çıpalarından ve hedeflerinden biri.’ dedi.

2.El Isuzu İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here