2022 Hyundai Santa Cruz Sonunda Geliyor

0
5055
2022 Hyundai Santa Cruz Sonunda Geliyor.

ABD İÇİN YOLA ÇIKTI

Hyundai Santa Cruz, ilk olarak 2015’te Detroit otomobil fuarında bir konsept olarak gösterilen ve o zamandan beri üretim modeli olarak gerçekleşmeyen kompakt bir kamyondur , ancak Hyundai 2018’de “mümkün olan en kısa sürede” bu modelin gerçekleşeceğini söylemişti. Görünüşe göre 2022 Hyundai Santa Cruz Sonunda Geliyor.

 

2022 Hyundai Santa Cruz Sonunda Geliyor.

Tarih Belli Oldu

Hyundai Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Santa Cruz’u 15 Nisan’da tamamen açıklayacağını söyledi. Hyundai Santa Cruz için yayınlanan  görüntüler ; Hyundai’nin 2015’te gösterdiği konseptten biraz daha büyük görünen bir kamyonu göstermekte , ancak bununla birlikte aynı temel şekle sadık kalıyor.

Farlar ve ızgara da oldukça farklı, son model Santa Cruz , yeni Tucson’a benzer bir yüz benimsiyor , yani aynı zamanda kamyonu neye değerlendireceğiniz anlamına da geliyor.

2022 Hyundai Santa Cruz Sonunda Geliyor.

 

Burada göz önünde bulundurulması gereken diğer şey, ne boyutlarda bir kamyon bizi bekliyor sorusudur. Başlangıçta kompakt bir kamyon olarak konumlandırılmıştı, ancak şimdi Hyundai’nin Spor bir pick-up dediği şeye dönüştü .

Bu, bu kompakt pikabın gerçekten küçük olacağını ümit eden bizler için kötü bir gösterge olmakla beraber ; merak konusu olan konular arasında olmaya devam ediyor.

Yeni Bir Dönem Başlayacak

2022 Santa Cruz, ABD pazarındaki hiçbir şeye benzemeyen yeni bir araç kategorisi sunarak SUV, Kamyon ve Crossover segmentlerinde yeni bir çığır açacak.

Santa Cruz, cesur ancak sofistike bir tasarıma; güçlü ve verimli şanzıman seçeneklerine, vites için esnek bir açık yatağa ; son teknoloji bağlantılara ve kentsel ve macera odaklı ortamlarda eşit derecede abd’de bulunan yüksek manevra kabiliyetine sahip dört tekerlekten çekiş platformuna sahiptir. Santa Cruz bu yaz Alabama, Montgomery’de üretilecek.

Santa Cruz’un neredeyse tamamen küçük görünen yeni Ford Maverick ile rekabet edeceğini söyleniyor ve aynı zamanda bu pikabın ABD tarafında heyecanlı bir bekleyişe neden olduğu da gözden kaçmıyor  .

2022 Hyundai Santa Cruz Sonunda Geliyor.

2022 Hyundai Santa Cruz Sonunda Geliyor

Aynı zamanda 2022 Hyundai Santa Cruz  modelini elektrikli bir modeli daha piyasalarda yerini alacak  gibi görünüyor.

Çünkü açıklamalarda belirtilen (“verimli güç aktarım seçenekleri”) maddesi bir çok otomobil sever tarafında elektrikli bir araç beklentisi içinde olma yönünde pozitif etkiler yaratmış bulunmakta .

Henüz bir fiyat bilgisi bulunmayan  2022 Hyundai Santa Cruz gelecek dönemde uygun fiyatlarla piyasalarda yerini alması bekleniyor.

2.El Hyundai Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here