Volkswagen Sharan Hakkında Her Şey

0
4011
Volkswagen Sharan

Yedi koltuklu bir otomobil için arayıştaysanız ; bugün olduğundan daha fazla seçeneğiniz hiç olmadı. Volkswagen Sharan Hakkında Her Şey .

Volkswagen Sharan gibi yedi koltuk eskiden sadece MPV anlamına geliyordu, ancak şimdilerde  çok sayıda yedi koltuklu SUV var .

Volkswagen Sharan

Türkiye’de Az Bulunan (Tutulmayan) Fakat Kullanışlı Bir Kasa

Büyük SUV ödüllü Peugeot 5008  gibi bir otomobilin var olduğu sektörde. Tüm dünya, sağlam görünümleri ve yüksek sürüş pozisyonları nedeniyle SUV’lar için kolları sıvamış  olsa da, geleneksel MPV’yi unutmayın ; genellikle aynı oturma esnekliğine, büyük bir yükleme alanına ve açık ve havadar bir iç mekana sahip olursunuz.

Volkswagen Sharan

Volkswagen Sharan Hakkında Her Şey

Sharan’a geri dönersek, dar bir süpermarket park alanında kolayca açabileceğiniz sürgülü arka kapılar gibi birkaç kullanışlı pratik püf noktasıyla birlikte ; benzinli veya dizel motor seçenekleri ve üç farklı paket seviyesi ile birlikte piyasada az da olsa bulunmaktadır.

VW Sharan, piyasadaki en iyi yedi koltuklu MPV’lerden biridir, ancak bir Citroen Grand C4 Picasso kadar korkak veya bir Ford Galaxy kadar keskin değildir.

Volkswagen Sharan iyi bir araba mı?

VW Sharan güçlü ve verimli benzinli ya da dizel motorlu versiyonu bulunan yedi koltuklu aile arabası.

Sharan 2010 yılında piyasaya sürüldü ve 2015 yılında yeniden modellenen tamponlar, revize edilmiş iç kaplama ve yeni bir bilgi-eğlence sistemi ile yenilendi. Oldukça unutulabilir görünümlü bir otomobil, ancak iyi inşa edilmiş ve oldukça geniş kabini, oldukça muhafazakar görünümünü telafi etmekten daha fazlası.

İç mekan, bir aile arabası için ihtiyacınız olan her şeyi yapıyor ; malzemeler sağlam ve ön taraftaki birkaç yumuşak dokunuşlu plastik ve parlak kaplama, Citroen Grand C4 SpaceTourer gibi diğer yedi koltuklu MPV’lerden biraz daha lüks hissettiriyor. Tüm Sharan’lar orta konsolda kullanımı kolay 6,5 inç bilgi-eğlence ekranına sahip.

Sharan’ı bir benzinli ve iki dizel motorla alabilirsiniz. 150hp 1,4 litrelik benzinli ; zamanınızı şehir trafiğinde geçiriyorsanız en iyi seçeneğiniz budur. 150hp 2.0-litre dizel versiyon, uzun mesafeler kat ederseniz daha uygun olacaktır.

Sert bir şekilde hızlandığınızda benzinden biraz daha gürültülüdür, ancak otoyol hızlarında sakin  bir şekilde seyreder .

Günlük sürüşünüz genellikle trafik sıkışıklığını içeriyorsa, isteğe bağlı yedi vitesli otomatik şanzıman önemli bir seçim olacaktır.

Volkswagen Sharan

Sharan, 2010 yılında Euro NCAP tarafından beş yıldızlı bir güvenlik derecesi ile ödüllendirildi, ancak o zamandan beri test rejimi önemli ölçüde daha sıkı hale getirildi. Buna rağmen, Sharan’ın etkileyici pratikliği ve oldukça tutumlu motorları,

Kompakt ve Pratik

VW Sharan son derece pratik bir eski tip binek araçtır  ve araçta yedi kişilik yer vardır, ancak çok fazla alana ihtiyacınız yoksa biraz daha şık bir şey bulabilirsiniz.

2.EL VW SHARAN SATIN AL

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here