2019 Chevrolet Camaro ZL1 1LE Yolda!

0
6960
019 Chevrolet Camaro ZL1 1LE

2019 Chevrolet Camaro ZL1 1LE yolda! Havalı modelin en ikonik tasarımlarından biri olacak iddeasıyla sunulan Chevrolet Camaro ZL1 1LE 2019 donanımı ile dikkat çekiyor.

2019 Chevrolet Camaro ZL1 1LE Yolda!

Chevrolet Camaro ZL1 1LE 2019 görsellerine bakarak başlayalım…

2019 Chevrolet Camaro ZL1 1LE Görsel Galerisi

Chevrolet Camaro ZL1 1LE Hakkında Haberler Var!

2019 model Chevrolet Camaro ZL1 1LE modeli, otomatik şanzımanla sunduğu hız verisi ve güvenlik donanımı ile dikkatleri üzerine çekti.

Markanın yaptığı açıklamaya göre tasarımda çok net bir değişim yok. Ufak dokunuşlar söz konusu. Ancak motor ve donanımda önemli bir değişim söz konusu. Yeni Chevrolet Camaro iç aksamında çok büyük değişim var.

Manuel Yerine Otomatik!

Son on yıldır yeni spor otomobillerde manuel şanzıman gördük. Hatta performans aracında otomatik şanzıman olmaz yorumu bile yaygın bir kanı haline gelmişti. Ancak otomatik şanzıman teknolojisi öyle bir seviyeye geldi ki artık performans araçlarında da motorla mükemmel uyum yakayalan otomatik şanzıman seçenekleri görüyoruz.

Chevrolet Camaro ZL1 1LE 10 ileri otomatik şanzıman seçeneğini sunuyor.

Elektronik sınırlı kayma algılayıcısı, performans hedefine ulaşırken güvenliği riske atmıyor. Özellikle virajlarda mükemmel bir deneyim yaşatıyor.

Chevrolet Camaro’nun Nefes Kesen Öyküsü

Chevrolet Camaro ZL1 1LE

Bir Chevrolet Camaro gördüğünüzde “gençlik” gelir aklınıza. Çünkü karşınızda genç ve dinamik bi sporcu vardır. Ama aracın doğum tarihi 1911. ABD’li araba markaları içinde belki d een ikonik olanı olması, tüm dünyada çok net bir prestij ve güç göstergesi olması ve bir de benzini lıkır lıkır içmesi onun en fazla bilinen özellikleri. Bugün General Motors bünyesindeki marka, Camaro ile hala kasıp kavuruyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here