2018’de Dünyanın En Çok Satan Otomobili Belli Oldu!

0
5732
2018'de Dünyanın en çok satan otomobili belli oldu!

2018’de Dünyanın en çok satan otomobili belli oldu! 2018’in en çok satan arabası hangisi? 2018 araba satış rakamları açıklandı. 2018’in en çok satan araba modeli belli oldu.

2018’de Dünyanın En Çok Satan Otomobili Belli Oldu!

Otomobil dünyası için şu sorunun yanıtı çok önemlidir: 2018’in en çok satan arabası hangisi? Aslında en çok satan araba modelinin ya da markasının ne olduğu sıradan alıcı için de değerli bir bilgidir. Çünkü, en çok satan araba markası ve modeli, piyasa değeri olan aracı ifade eder. Bu da arabanızı kolay satabileceğiniz, kolay alıcı bulabileceğiniz anlamına geliyor. Elbette genellikle tutumlu tüketim verileri, az hasar çıkarma gibi özellikler de kullanıcıyı belirli bir modele çekebilir. Bu, çok kesin bir veri olmasa da göz önüne alınmalıdır. Şimdi gelelim 2018’in en çok satanlarına…

2. El Renault fiyatlarına buradan bakabilirsiniz! 

2018’de En Çok Hangi Araba Sattı?

Geçtiğimiz yıllarda Renault, Nissan ve Mitsubishi bir ortaklık yapmıştı. Bu ortaklığın sonucunda çok büyük satış rakamlarına ulaştılar. Bu üçlü, 2018 yılında toplamda 10 milyon 756 bin 875 adet satış rakamı yakaladı ve dünya lideri oldu.

Veriler diyor ki; 2018 yılında trafiğe çıkan her 10 binek otomobilden biri bu üçlüden birine ait logo taşıyor.

2. El Mitsubishi modellerinin fiyatlarına buradan bakın!

Renault, Nissan ve Mitsubishi ittifakının en fazla satış rakamı yakaladığı yerler şöyle:

  • Çin,
  • Japonya,
  • Amerika

2. El Nissan modellerinin fiyatlarına buradan bakın!

Dünyanın en çok satan elektrikli otomobili Nissan leaf oldu. Nissan Leaf’ın başarısı, özellikle Avrupa’da çok dikkat çekti. Avrupalı otomobil üreticileri Leaf’ın izinden giden adımlar attılar.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here