2018 Model Opel İnsignia Fiyatları Açıklandı!

0
4182

Opel’in İnsignia modeli, üretildiği ilk günden beri çok konuşuluyor. Bu otomobili hata olarak görenler de oldu, Opel’in en iyi işlerinden biri olarak görenler de. Niş bir kitleye seslendiği için ilk üretilen İnsignia modeli, özellikle yakıtın pahalı olduğu ülkelerde pek sevilmedi. Ya da çok sevildi ama tasarruf ve zorlu gündem hevesleri kursakta bıraktı…

 

 

İnsignia 2017’de epey değişti. Daha ekonomik, daha sportif ve daha fazla şehirli oldu. Opel Astra sedan modeline güçlü bir alternatif olarak yenilendi. Yeni Opel İnsignia haberini ve 2017 model İnsignia testlerini daha önce paylaşmıştık. Hatta deneyimli test pilotu Mert Yılmaz test ettiği 2017 model İnsignia için şöyle demişti: ‘Gelmiş Geçmiş En İyi Opel’. Peki, 2018 model İnsignia modelinin teknik özellikleri ve fiyatları nasıl…

 

 

 

 

2018 İnsignia Fiyatları Nasıl?

Öncelikle Opel markası, 2018 İnsignia fiyatlarını açıkladı. Son dönemde zam üstüne zam gelen ÖTV, MTV ve yüksek dolar Euro kuru derken sıfır km araba fiyatları zaten epey üzücü. Hele sıfır km. Opel sahibi hiç kolay değil. Konu Opel’in en güçlü otomobillerinden biri olan İnsignia olunca da durup bir düşünmek gerek. 

 

 

Opel İnsignia 2018 model GSi Grand Sport Sedan başlangıç fiyatı 45.595 Euro olarak belirlendi. 2018 model Opel İnsignia GSi Sport Tourer SW başlangıç fiyatı ise 46.595 Euro şeklinde açıklandı. 

 

 

2018 Model Opel İnsignia Seçenekleri Nasıl?

Opel İnsihgnia 2017 Cenevre Otomobil Fuarında epey dkkat çekmişti. Onun bu kadar çok dikkat çekmesinde Opel’in öyle her otomobile kolay kolay layık görmediği GTi logosunun büyük bir etkisi oldu. Gerçek spor otomobil performansını ifade eden GTİ logosu ile araç, performans konusunda artık çok daha farklı bir forma girdiğini müjdelemişti.

 

 

Eğer sıfır İnsignia almayı düşünüyorsanız Sedan ve Station Wagon karoser seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Kalabalık aileler için mükemmel bir konfor sunmasına rağmen SW karoser ülkemizde çok tutulmuyor. Ancak Türk tüketicinin gözdesi her zaman sedan kasa. 

 

 

2018 Model İnsignia Motor Seçenekleri Nasıl?

2.0 litre bi-turbo dizel motor ya da 2.0 litre turbo benzinli olmak üzere iki farklı motor seçeneği var. 

Eğer 2.0 litre bi-turbo dizel motoru tercih ederseniz 8 ileri otomatik şanzımanda 207 beygir güç ve 480 Nm tork değeri alacaksınız. 

Eğer 2.0 litre turbo benzinli motor seçeneğini tercih ederseniz 260 beygir güç ve 400Nm tork elde edeceksiniz. 

 

 

 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here