Ferrari ve Lamborghini’ye Güçlü Rakip Geliyor!

0
1714

Parçaları 3D yazıcıdan çıkan bir otomobil!

ABD’de henüz üretim aşamasında olan ve Los Angeles Otomobil Fuarında epeyce bir ilgi gören yeni bir marka 2019 model otomobillerin yıldızı olacak gibi görünüyor. ABD’li otomotiv markası, hybrit ve içten yanmalı motor bileşimine dayalı teknoloji üzerinde çalışıp çok hızlı, çok güçlü bir otomobil çıkarmış. 

 

Aria Motors tarafından tasarlanan FXE modeli gerçekten de epey etkileyici. 2019 model Aria FXE görselleri şimdiden ortalıkta dolaşırken otomotiv dünyasının duyen araştırmacıları da bu otomobil hakkında derin araştırmalar yapıyor. gelelim Aria FXE hakkındaki diğer detaylara…

 

Aria FXE Teknik Özellikleri

Aracın en can alıcı noktası motoru. Aria FXE motoru 6.2 litrelik bir hacme sahip. V8 motorun kullandığı Aria FXE’de, iki motor birlikte çalışıyor: İçten yanmalı benzinli motor ve elektrikli hybrit motor. Aria FXE’nin içten yanmalı motoru, 720 beygir güç üretiyor. Elektrikli Aria FXE motoru ise 540 beygir güç üretiyor.

 

Aria FXE Hız Değerleri Nasıl?

0’dan 100km’ye 2.7 saniyede ulaşıyor. Aria FXE en yüksek hızı ise 340km/sn. 

 

Aria FXE Hakkında Önemli Bilgiler

Bu araç, ABD markası olması ve 2019 otomobil dergilerinin kapağını süsleyecek olması dışında oldukça etkileyici başka özelliklere de sahip. 2019 model otomobiller içinde belki de bir ilk olacak ki, Aria FXE’Nin bazı parçaları 3D yazıcıdan çıkıyor. 3d yazıcı ile otomobil parçası üretme fikri böylece hayata geçmiş oluyor. Peki, Aria FXE’nin fiyatı ne olacak? Aracın fiyatı konusunda henüz net bir bilgi yok. Ancak ABD’de dolaşan söylentilere göre 1 milyon doların üzerinde bir rakamla piyasaya sürülecek. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here