Güncellenen M240i, tasarımı tazelendi. 5 Serisinden ilham alan teknolojisi ve tasarımı, onu serideki diğer modellerle uyumlu hale getiriyor.

Porsche’nin bile coupe ve cabrio modellerini, küçültülmüş hacimli turbo motorlarla donattığı bir dünyada, BMW M240i, sınıfında altı silindirli motora sahip tek modelden biri olarak öne çıkıyor.

2018 yılında m240i güncellendi

2018 model bmw m240i

Verilen gücü, performansı artırmak ve emisyonları azaltmak için turboşarjı var. Bmw, yeni bir görünüm ve yenilenmiş araç içi teknoloji ekleyerek piyasaya sürdü.

Güncellemeler esas olarak görsel ve teknoloji odaklı, birkaç ince dış ayar ve içeride bazı kalite iyileştirmeleri var. Tüm otomobiller, standart olarak daha geniş hava girişlerine, daha belirgin bir ızgaraya ve LED lambalara sahiptir. Ayrıca ekstra kabin detaylarına ve yeni dijital kadranlara sahip. WiFi erişim noktası, gerçek zamanlı trafik bilgisi ve uygulama bağlantısı dahildir. Ayrıca eksiksiz bir BMW ConnectedDrive özellikleri yelpazesi de eklenmiştir.

bmw m240i

Dış görünümün altında pek bir değişiklik olmamıştır.

M240i, eski kasası ile aynı 335bhp’lik sıralı altı silindir motoru var. Manuel arabalar 0-100 km / s’den sadece 4,8 saniyede ulaşmakta. XDrive sürümleri ise, 4,4 saniyede ulaşıyor.

m240i iç mekan

Bmw M240i, ülkemizde sadece xDrive olarak satılır. Fiyatları ise km, hasar kaydı ve kazasına bağlı olarak 900.000tl ile 1.100.000 tl arasında değişmektedir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here