2012 Mitsubishi Colt

Mitsubishi Colt, ilk olarak 2004 yılında satışa başladı. Ayrıca 2008’de yapılan bir makyaj, bugün hala yollarda öne çıkmasına yardımcı olan Evo tarzı burnunu getirdi. Honda Jazz , Hyundai i20 ve Kia Rio, Colt’un ana rakipleridir. 1.1, 1.3 ve 1.5 litrelik benzinli motor seçenekleriyle üç kapılı veya beş kapılı hatchback olarak mevcuttur.

Colt Teknik Özellikleri

Mitsubishi Colt, engelleyici A sütunlarını görmezden gelirseniz, özellikle şehir içinde sürmesi kolay bir otomobildir. Keskin bir performans ve hoş bir ses sağlayan 75bhp 1,1 litrelik üç silindirli motoru mevcuttur. Ayrıca, 95bhp 1.3 ve 147bhp turboşarjlı 1.5 litrelik dört silindirli motorlar arasından seçim yapabilirsiniz. Daha heyecan verici bir sürüş deneyimi için daha sert spor süspansiyona sahip olan sportif Ralliart modelini alabilirsiniz.

Mitsubishi Colt kırmızı

Mitsubishi Colt, Honda Jazz’a benzer bir süper mini-MPV tarzı görünüme sahiptir. Ayrıca Lancer Evo’nun burnu, 2008’de araca aşılandığında, hoş bir tasarım ortaya çıktı. Colt, yolda oldukça nadir görülen bir otomobil olduğu için bugün hala öne çıkıyor. Ama iç mekanda, tasarım ve ekipman açısından eskimiş gösteriyor. Üç kapılı modelde biraz daha aşağıda oturuyormuşsunuz hissi var, bu da ona daha sportif bir his veriyor.

İç mekanı geniştir

colt iç mekan

Mitsubishi Colt’un iç mekanı Jazz’ınki kadar pratik olmasa da, içi oldukça geniş hissettiriyor. Mitsubishi, artık bu arabada sürgülü arka koltuk sunmuyor. Artık bagaj rafını manuel olarak kaldırmanız gerekiyor. Bagaj alanı 160 litredir. Ancak koltuklar katlandığında 568 litreye yükselir.

Güvenlik özelliği, pahalı Ralliart modelinde standarttır. Ancak diğer sürümlere bir opsiyon olarak bile eklenemez. Pek çok Japon üreticide olduğu gibi, Mitsubishi otomobillerinin güvenilirliği konusunda çok satış yapıyor. Colt bu itibarı sürdürüyor. Potansiyel bir yakıt sızıntısı nedeniyle tüm yıllarında üretilen araçları geri çağrıldı ve bu da müşterilerinin güven zemini genişletti.

İKİNCİ EL COLT İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here