2021 Hyundai Elantra N Line Tanıtıldı

1
4196
Hyundai Elantra N Line
  • Hyundai Elantra N Line benzersiz stil unsurları taşır
  • 204hp, 1,6 litrelik turbo benzinle güçlendirilmiştir
  • Vites kutusu seçenekleri arasında 6 ileri manuel ve 7 ileri DCT bulunur

Peki, Hyundai Elantra N Line hakkında bilinmesi gereken temel şeyler neler?

Hyundai Elantra N Line nedir ve onu farklı kılan nedir?

Bu Hyundai’nin, Elantra’nın bir N Line versiyonunu ilk kez geliştirmesidir. Bilmeyenler için, N Line versiyonu tam gelişmiş bir N modeli değildir. BMW’nin M Performance modellerine biraz benzeyen Hyundai’nin N Line otomobilleri, stil ve performans açısından standart otomobillerden bir adım ötede, ancak tam teşekküllü N modelleri kadar aşırı donanımlı değil.

Standart yeni nesil Elantra’nın zaten agresif ve göze çarpan tasarımı göz önüne alındığında, Hyundai, N Line modeline daha fazla görsel etki katmak için sadece birkaç değişiklik yapabildi. Elantra N Line’a özgü, N Line rozetli karartılmış bir ızgara, ok şeklinde hava girişleri, dikiz aynaları ve yan etekler için parlak siyah bir kaplama mevcut olacak. Ayrıca diğer yenilikler 18 inç çift tonlu alaşımlı jantlar, ince bir sahte arka difüzör ve krom ikiz egzoz borusu.

Hyundai Elantra N Line

İçeride, N spor koltuk ve direksiyon, deri döşeme için kontrast kırmızı dikiş, sürücü koltuğu için hafıza fonksiyonu var. Bunlar dışında elektronik park freni, alaşım pedallar ve sürüş modu seçicisi ile geliyor. Gösterge ekranı için 10,25 inçlik bir ekran ve bilgi-eğlence sistemi için benzer boyutta ikinci bir ekran var. Daha düşük özellikli modellerde daha küçük bir (8.0 inç) bilgi-eğlence ekranı ve sportif analog kadranları 4.2 inç LCD ile birleştiren bir gösterge paneli mevcut. Araç, sahiplerinin arabanın kilidini akıllı telefonlarını kullanarak açmalarını sağlayan bir Dijital Anahtar işlevi de sunuluyor.

 

Hyundai Elantra N Line’daki performans yükseltmeleri nelerdir?

Hyundai Elantra N Line ile en büyük fark kaputun altında. Gücü, 204hp ve 265Nm tork üreten 1.6 litrelik Smartstream turbo-benzinli bir motorundan alıyor. Meraklıları için hoş bir haberimiz var; şanzıman seçenekleri arasında 6 ileri manuel ve 7 vitesli çift kavramalı otomatik vites kolu yer alıyor.

Ek olarak Hyundai, Elantra N Line’ı daha sert bir süspansiyon ve daha büyük ön fren diskleri ile donattı. Ayrıca Elantra N Line’ı daha da özelleştirmek isteyenler için daha fazla seçenek içeren bir N performans parça kataloğu olacak.

Hyundai yeni Sonata’nın 2.5 litrelik turbo-benzinli bir motorla güçlendirilecek olan bir N Line versiyonunu bu yılın sonlarında tanıtacağını teyit etti.

İkinci El Hyundai Elantra İlanları >>

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here