Yeni Volkswagen Caddy Mini-Camper

5
17735
volkswagen Mini-Camper
Generated by pixel @ 2020-08-02T19:49:22.196425

Mk5 Caddy modeline dayanan kamp aracı Caddy Mini-Camper yeniden tasarlanmış bir yatak ve yıldız gözlemi için panoramik cam tavana sahip olacak.

Volkswagen Caddy Mini-Camper olarak yeniden adlandırılan, tamamen yeni bir yaşam tarzı odaklı araç yine harika bir dış görünüşe sahip. Çalılık alanda kamp yapmayı daha rahat hale getirmek için tasarlanmış yeni bir dizi özellik de sunacak.

Bu Eylül ayında lansmanı planlanan Mini-Camper, beşinci nesil Caddy panel vanına dayanıyor .

Volkswagen Caddy Mini-Camper

Bu , yeni Mk8 VW Golf ile paylaşılan Volkswagen’in en yeni MQB mimarisini temel aldığı anlamına geliyor .

Avrupa’da alıcılar, 55kW, 75kW veya 90kW ayarlarda 85kW 1.0 litrelik turboşarjlı üç silindirli benzinli motor veya 2.0 litrelik turbo dizel dört silindirli seçeneklere sahip olacaklar.

Caddy Mini-Camper 1.5 Metre Karelik Cam Tavana Sahip Olacak

Volkswagen, henüz tüm detayları ortaya koymadı ancak 2020 Caddy Mini-Camper’ın yeni özellikleri arasında Caddy minivanıyla aynı alaşım jantlar olacak. Bunun dışında LED farlar, tavan rayları ve 1.5 metrekarelik panoramik cam tavan yer alıyor.

İçeride ise, Mini-Camper’ın yeni göze çarpan özelliği, tam iki metrelik bir katlanır yatak, yan pencereler ve panoramik çatı için yeni jaluzi.Biraz alana ihtiyacınız varsa arkada yer alan yatak, Mini-Camper’i bir minibüse dönüştürmek için kolayca çıkarılabilir.Diğer kullanışlı yeni eklemeler bir başkası ise, yatağın altına yerleştirilen kamp sandalyelerini içeriyor .Fiziki özellikleri arasında çeşitli raflar ve bagaj için taşıma sistemleri bulunmaktadır.

Volkswagen Caddy Mini-Camper

Yeni teknoloji, 10.25 inç dijital gösterge paneli ve üç boyutlu mevcut olan bir dokunmatik ekran bilgi-eğlence sistemi içerir: 6.25-, 8.25- ve 10 inç.Yeni Golf gibi, gelişmiş ses kontrol sistemi var ve sistem Apple CarPlay uyumlu. Kablosuz telefon şarjı, anahtarsız ateşleme ve elektrikli bagaj kapağı bile bir seçenekler de bu kamp aracında mevcut.

Sürüş yardımları sunan Caddy, Volkswagen’in stop-start trafiğinde çalışan ACC 2.0 uyarlanabilir hız sabitleyici sistemine sahiptir. Ayrıca yeni bir römork destek fonksiyonu, yan destek ve arka trafik uyarısı da mevcut olacak.

2.El Volkswgen Caddy İlanları İçin  Tıklayın

5 YORUMLAR

  1. pandemiden sonra herkesin sevdiği ve heves ettiği tatil türü 🙂 kalabalık otellerden doğa içinde olmak çok daha güzel ama tertemiz korumak şartı ile

  2. Herkes kampta sporda plajda ne pandemi dinleniyor ne de ekonomik kriz. Gerçi pandemi olmasa bile keşfedilmemiş sakin ve güzel bir yer bulmak hayal oldu

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here