2023 Peugeot 408 Küre Tasarımıyla Baş Döndürüyor

0
1750
Yeni Peugeot 408 Küre Tasarımıyla Baş Döndürüyor

2023 Peugeot 408 küre tasarımıyla baş döndürüyor. Fransa’daki Lens kentinde yeni model Louvre-Lens Müzesi’nde yeni bir konsept ile görücüye çıktı. Fransız otomobil üreticisi sürpriz bir sergi ile yeni modelini estetik bir şekilde sahneye çıkardı. Ağustosun ilk haftası açılan sergide yeni model bir kürenin içerisinde yer alıyor.

2023 Peugeot 408 Şimdi Şeffaf Kürede

Peugeot halihazırda otomotiv sektörünün en köklü markalarından bir tanesi. Geçmişten bugüne her zaman koşullara iyi adapte olmayı başaran marka şimdi yepyeni bir konsept peşinde. Fransa’daki Louvre-Lens Müzesinde sıradışı bir konsept ile yeni modelini sahneye çıkarıyor. 408 bu sayede her açıdan ne kadar harika bir araç olduğunu kanıtlama fırsatı buluyor. Ayrıca marka şeffaf küre müşterilerine karşı ne kadar şeffaf olduğunun mesajını da veriyor. 

Şeffaf Kürede Dinamik Bir Yeni Nesil Araç

Yeni Peugeot 408 Küre Tasarımıyla Baş Döndürüyor

Paris’teki bir tasarım stüdyosu ekibi ile Fransız otomobil markası bu proje için bir araya geldi. “Superbien” isimli yenilikçi ajans birbirinden farklı yeteneklere sahip sanatçıları ile Peugeot mühendisleri bir araya geldi. Böylece hepsinin bir araya gelip üzerinde çalıştığı şeffaf küre ortaya çıktı. Yerçekimine adeta meydan okuyan bu küre ile 408 de bir arabanın çok ötesinde bir sanat eserine dönüşmüş oldu.

Bu sayede 2023 Peugeot 408 farklı açılardan herkese görünmüş oldu. Markanın CEO’su Linda Jackson bu sanat eseri hakkında şu açıklamayı yaptı:  “Orijinal, izlemesi son derece keyifli ve yenilikçi modelimizi en iyi şekilde vurgulayan bu sanat eseri fikrini gerçekten sevdik. Yeni PEUGEOT 408’in orijinal tasarımı, onu izleyen birçok kişi tarafından övgüyle karşılandı. Louvre Lens’in muhteşem ve modern ortamında son derece özgün bir şekilde sergilendi.”

Sıfır KM Peugeot Araba Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here