Yeni Opel Mokka ‘nın Geliş Tarihi Belli Oldu ? Peki Dizeli olacak mı?

3
3957
Opel Mokka
New Opel Mokka

Yeni Opel Mokka

Cross SUV model araçların popüler olduğu bu dönemlerde otomobil markaları her geçen gün yeni bir model çıkarıyor. Kompakt sınıftaki 3008, Tucson ve Tiguan ‘ı Yeni Opel Mokka takip ediyor. Peki Yeni Mokka ne zaman Türkiye’ye gelecek ? Birçok kişinin merak ettiği soru olarak Yeni Mokka dizel versiyonuyla da satılacak mı? Bu soruların cevabını yazımızın devamında görebilirsiniz.

Opel Mokka
Opel Mokka Engine

Dizel Motor Seçeneği Olacak mı ?

Yeni Mokka ‘nın satış detayları Opel Türkiye tarafından yapılan resmi açıklamada belirtildi. Göze çarpan ve birçok kişinin merakla beklediği sorunun cevabı olarak bu araç benzinli ve dizel motor seçenekleriyle yoluna devam edecek. PSA ailesinin üyesi bir aracın dizel motor olmadan satılması bir hayli garip olurdu. Satışa sunulacak Yeni Opel Mokka’nın motorları 100 hp ile 130 hp arasında güç üretebilen seçeneklerle kullanıcısıyla buluşacak.

Opel Mokka

Yeni Mokka , Opel İçin Çok Önemli

Yeni Mokka , Opel için büyük bir öneme sahiptir. Opel gelecekte üretecek olduğu modellerinde de kullanacağı marka yüzünü ve dijital kokpitini ilk olarak Yeni Opel Mokka ‘ da kullandı.  IntelliLux LED® Matrix far teknolojisi, sürücü için masajlı ergonomik deri koltuk seçenekleri, Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğu gibi günümüz teknolojisine uygun olan bu özellikler elbette olmazsa olmazlar arasında. Bunlardan bazıları standart, bazıları ekstra …

Aks Mesafesi Artmasına Rağmen, Daha Kısa

Dingil mesafesi artmış olmasına (+ 2 mm) rağmen, şaşırtıcı bir şekilde önceki versiyondan 12,5 cm daha kısadır. Kompakt bir araç olduğu göz önüne alındığında beş kişilik oluşu ve 350 litre bagaj hacmine sahip olması, Opel ‘in dersine iyi çalıştığını göstermektedir. 4.15 metre uzunluğundaki yeni Mokka, şehir içinde de kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Yeni Mokka ‘nın ön ve arka çıkıntıları da çok çekici. Yeni tasarımı cesur ve kendinden emin bir görünüme sahip.

Tasarımı sebebiyle geniş gözüken Mokka ‘nın ön konsolunu iki geniş ekran bütünleştiriyor;  Opel tasarımcıları, Yeni Mokka’nın iç tasarımında, sürücünün güvenliği açısından temel işlevleri içeren orta konsoldaki kumanda düğmelerinin yerini koruyor.

opel Mokka GSline
GS line

Yeni Opel Mokka GS Line Donanım Seçeneği

GS Line donanım seviyesi ile Opel, ürünlerine ilk defa Mokka’nın daha sportif bir versiyonunu ekleyecek. Bu sayede yeni Mokka; Standart kapıda kırmızı şerit, parlak siyah Vizor, krom yerine siyah dış dekorasyon ve logolar, özel ön koltuk döşemesi, kırmızı gösterge paneli dekorasyonu, siyah hafif alaşım jantlar, iki renkli tavan ve siyah tavan seçeneği ile çok daha çekici bir hale geliyor.

Ayrıca gelişmiş Hız Sabitleyici (ACC), Aktif Şerit Koruma, uyarlanabilir ve parlamayan 14 hücreli IntelliLux LED® Matrix far teknolojisi ile bu segmentteki benzersiz özelliği ile öne çıkıyor. Ayrıca 180 derecelik panoramik geri görüş kamerası ve otomatik park asistanı da vardır.

2.El Opel Mokka İlanları

3 YORUMLAR

  1. Mokka ile elektrikli araçlara bakış açısının değişeceğini düşünüyorum elektrikli bir aracı B-SUV yapmak kolay iş değil. Aynı zamanda bir suva eğlenceli ve teknolojik görünümü vermek de çok etkileyici

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here