Yeni MINI Countryman İncelemesi 

0
1410
Yeni MINI Countryman

Yeni MINI Countryman kendine özgü detaylarıyla oldukça karakteristik bir tasarıma sahip. Piano Black ön ızgara, adaptif led farlar ve tampondaki havalandırmalar aracın ön yüzünün çok daha dinamik görünmesini sağlıyor. Dikey led arka stoplar, çift egzoz çıkışı ve sportif arka difüzör otomobilin arka kısmını çok daha dikkat çekici kılıyor. Arka stoplardaki Birleşik Krallık bayrağı detayı markanın doğduğu topraklara selam gönderiyor. 18 inç Pair Spoke alüminyum alaşım jantlar aracın sportif görünümüne büyük katkı sağlıyor. Oldukça karakteristik ve ikonik bir tasarıma sahip olan Yeni MINI Countryman önceki nesillerine göre çok daha modern ve yenilikçi duruyor.

Sportif ve Modern İç Yaşam Alanı 

Yeni MINI Countryman

Yeni MINI Countryman’in iç mekanı oldukça sportif ve modern görünüyor. MINI modellerinin kendine has tasarım detaylarının yer aldığı iç yaşam alanı yeni nesil donanımlarıyla çok daha konforlu ve keyifli bir yolculuk yaşamanızı sağlıyor. İç mekanda bulunan deri aksamların ve döşemelerin rengini tamamen zevkinize ve ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirebiliyorsunuz. Elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar oldukça rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Bel, yan ve sırt desteği sayesinde uzun yolculuklarınızı keyifli ve konforlu hale getiriyor. Iconic donanım paketinde sunulan ısıtmalı koltuklar  ve ısıtmalı direksiyon simidi soğuk havalarda rahat etmenizi ve yolcuğun keyfine varmanızı sağlıyor. Geniş cam tavanı otomobilin iç yaşam alanının çok daha ferah olmasını sağlıyor. 

Otomobilin ön konsolu oldukça sıra dışı bir görünüme sahip. MINI modellerinden görmeye alıştığımız yuvarlak gösterge ve multimedya ekranları çok daha modern ve teknolojik hale getirilmiş. Head-Up Display ve dijital gösterge paneli sürüş esnasında dikkatinizi tamamen yola vermenizi sağlıyor.  Dijital ekranlar üzerinden aracın gerekli tüm bilgileri anlık olarak sürücüye aktarılıyor. Direksiyon üzerindeki kumandalar aracılığıyla dijital gösterge sistemi ve multimedya ekranı kolayca kontrol edilebiliyor. 

Yeni MINI Countryman

Geniş multimedya ekranı oldukça keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor. Navigasyon özelliği bulunan bu ekran telefon arayüzü bağlantısı sayesinde mobil cihazınızı kolay bir şekilde araca entegre etmenizi sağlıyor. Kablosuz şarj ünitesi sayesinde kablo kargaşası olmadan telefonunuzu kolayca şarj edebilirsiniz. 12 hoparlörlü 360 watt Harman Kardon HiFi sistem müzik keyfini farklı bir boyuta taşıyor. Oldukça berrak ve yüksek kaliteli bir ses deneyimi sunan müzik sistemi yolculuğunuzun çok daha keyifli ve eğlenceli geçmesini sağlıyor. 

Fren Fonksiyonlu Hız Sabitleyici ,Ön ve Arka Park Mesafe Kontrolü , Geri Görüş Kamerası, Park Asistanı  ve  Sürüş Asistanı gibi sürüş destek sistemleri Signature donanım paketinden itibaren standart olarak sunuluyor. 

Yakıt Tüketimi ve Performansı

1.5 litrelik Dizel motor 116 PS güç ve 270 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 11,2 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 190 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımlarda 4,9 litre ve şehir dışı kullanımlarda 4,5 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 4,6 litre yakıt tüketiyor. Verimliliği ile öne çıkan bu motor oldukça ekonomik bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. 

1.5 litrelik Bezinli versiyon 136 PS güç ve 220 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 9,7 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 203 km hız ulaşıyor. Benzinli Yeni MINI Countryman sportif sürüş dinamikleri ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Şehir içi kullanımda 7,5 litre ve şehir dışı kullanımda 5,5 litre tüketim değerlerine sahip olan otomobil karışık kullanımda ortalama 6,3 litre yakıt tüketiyor. 

Yeni MINI Countryman Fiyatı 

Yeni MINI Countryman

Yeni MINI Countryman 433.897 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Farklı donanım paketleri ve ilave aksesuarları bulunan otomobilin fiyatı bunlara bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Sportif ve karakteristik bir otomobil arıyorsanız  Yeni MINI Countryman sizin için oldukça uygun görünüyor. Konforun ve teknolojinin bir arada sunulduğu otomobil kendine has sürüş dinamikleriyle oldukça keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Verimliliği ve performansı bir arada sunan motor seçenekleri sayesinde oldukça ekonomik bir sürüş deneyimi gerçekleştirebilirsiniz. 

MINI İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here