Ülkemizde oldukça tercih edilen bir marka olan Hyundai, 2023 yılında yeni modellerini ardı ardına tanıtmaya başlamıştı. Şimdi de çok beklenen yeni modeli, Hyundai Elantra Türkiye’de satışa çıktı!

Makyajlı Yeni Hyundai Elantra

Yeni sedan modeli Elantra ile sedan tutkunlarının dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran model, yepyeni bir tasarım dilinde üretilmiş.

yeni-hyundai-elantra

İlk olarak 1990 yılında tanıtılan Hyundai Elantra, 2023 yılında ise donanımına birçok yeni özellik ekliyor. Makyajlı yeni tasarımı ile farklı ve yenilikçi bir görünüme kavuşan otomobil, bu sayede hem şık hem de sportif bir duruş sergileyerek son derece göz dolduruyor.

Türkiye’de Prime ve Elite modelleri ile iki farklı donanımda satışa sunulan Elantra, artan güvenlik önlemleri ve birçok yeni teknolojik özelliği ile kullanıcısına farklı ve yeni deneyimler sunuyor.

Sportif ve Yenilikçi Dış Tasarım

sedan-yeni-hyundai-elantra-turkiyede

Dış tasarımında sert ve keskin hatları bulunan araç, geniş hava girişlerine sahip tamponu ve krom eklentili ızgarası ile diğer modellerden kendini ayırıyor. Yatay konumlandırılan LED MFR farları ile göze çarpan otomobil, segmentinde fark yaratan bir tasarım diline sahip. 17 inç alüminyum alaşımlı jantları ve LED gündüz sürüş lambaları ile de dış tasarımını daha güçlü hale getiriyor.

Birbirinden farklı 9 tip gövde rengi bulunan yeni Elantra’da; Elektronik Gri, Derin Kırmızı ve Meta Mavi renkleri ise makyajlı modelde ilk kez karşımıza çıkıyor.

Konforlu İç Mekan

Yeni Hyundai Elantra, iç tasarımında yumuşak malzeme tercihleri ile sürüş konforunu ön plana çıkarıyor.

Sportif direksiyon simidine sahip otomobil, sürücü odaklı kokpit sistemi ile konforu ve şıklığı hedefliyor. Aileleri de düşünen yeni Elantra, 474 litrelik bagaj hacmi ile geniş yükleme alanı sunuyor. Arka oturma düzeninde ise bir önceki modele göre 58 mm daha fazla alan sunan modelin toplam uzunluğu, 4 bin 710 milimetre boyutunda.

hyundai-elantra-ic-tasarim

Akıllı Donanım Özellikleri

Donanımında ise akıllı hız limit asistanı, anahtarsız çalıştırma sistemi, otomatik klima, arka havalandırma sistemi, yağmur sensörleri, ön-arka park sensörleri, Apple Car Play ve Android Auto, çarpışma önleme asistanı, geri dönüş kamerası, akıllı şerit ve takip uyarı sistemleri ve 10.25 inç akıllı bilgi ekranı gibi önemli özellikler bulunuyor.

hyundai-elantra-donanim

Elite donanımı tercih eden kullanıcılarına ise ek olarak, açılabilir tavan, elektronik park fren sistemi, kablosuz şarj özelliği, elektrokrom iç dikiz ayna, akıllı hız sabitleme, deri döşeme tasarım, elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar ve H formunda LED arka lambalar sunuyor.

Yeni Hyundai Elantra Satış Fiyatı

Yeni Hyundai Elantra, Türkiye’de 1.6 litre benzinli 123 beygir atmosferik motor seçeneği ile satışa sunuluyor.   Sportif ve dinamik tasarıma sahip olan Yeni Elantra, Türkiye pazarında Prime donanımı ile 1.395.000 TL etiket fiyatına sahip. Üst donanım seviyesi ile kullanıcısına sunulan Elite seçeneğinde ise etiket fiyatı 1.580.000 TL.

hyundai-elantra

İkinci El Hyundai Elantra İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here