Honda’nın Kompakt SUV’si Yeni Haliyle Görüntülendi!

Japon otomotiv devinin kompakt SUV segmentindeki temsilcisi HR-V, yenileniyor. Yeni bir jenerasyon ile karşımıza çıkacak olan modelin casus fotoğraflarına ulaşıldı. caranddriver.com isimli site tarafından ulaşılan fotoğraflarda, yeni HR-V ile ilgili tasarım detaylarını az da olsa görmek mümkün. Yeni Honda HR-V ‘nin 2022 yılı itibariyle satışa çıkması bekleniyor.

Yeni Jenerasyonu ile Honda HR-V, Oldukça Sportif Gözüküyor!

Honda’nın küçük SUV modeli HR-V, güncel jenerasyonunun üretimine 2015 yılında başlamıştı. Avrupa ve Amerika pazarı dahil olmak üzere birçok pazarda satışa sunulan model büyük kardeşi CR-V kadar olmasa da başarılı satış rakamlarına sahip. Şimdi ise HR-V için bir yenileme söz konusu. Avrupa’da gerçekleştirilen prototip test sürüşleri esnasında kameralara yakalanan model, kamuflajlı olsa da tasarımı hakkında çeşitli ipuçları veriyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kompakt crossover segmentinde büyük bir yarış söz konusu. Yeni HR-V de bu yarışa dahil olarak pazarı kızıştıracak gibi gözüküyor.

yeni honda hr-v

Yeni Honda HR-V, Coupe Tasarımı ile Dikkat Çekiyor!

Son dönemde trend olan coupe tasarımlara Honda HR-V ile bir yenisi eklenecek gibi gözüküyor. Geçtiğimiz dönemde tanıtılan Renault Arkana ve Citroen C4 de coupe tasarıma sahip küçük SUV’ler olarak karşımıza çıkmışlardı. Yeni modeli ile Honda da bu akımda yer alabilir. Fotoğraflardan anlaşılması güç olsa da yeni modelin selefine göre daha uzun ve daha geniş olması bekleniyor.

yeni honda hr-v 2022

Yeni Honda HR-V Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Büyüyen boyutları ile yeni modelin 2021 yılı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Bu yıl içerisinde yüzünü görmemiz muhtemel olan yeni HR-V, gelecek senenin ilk ayları itibariyle satışa sunulabilir.

İkinci el satılık Honda HR-V ilanları

Honda, Rusya Pazarından Çekilme Kararı Aldı!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here