Honda CR-V Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

2
6610

2020 Honda CR-V, kompakt SUV sınıfının liderleri arasında yer alıyor. Yolcu ve kargo hacimleri rakiplerinin çoğunu geride bırakıyor. Dengeli sürüşü ve güç aktarma organları onu harika bir günlük sürüş haline getiriyor.

Honda CR-V Parasının hakkını veriyor!

Honda CR-V harika bir kompakt SUV. Uygun yakıt kullanımının yanında insanlar ve eşyaları için bolca yere sahip kabin dahil olmak üzere potansiyel alıcılara sunacak çok şeyi var. CR-V, üstün kalite- değer kombinasyonu nedeniyle birçok kaynak tarafından 2020 ‘de parasının hakkını veren en önemli araçlardan biri olarak adlandırıldı.

Küçük bir crossover SUV istiyorsanız, CR-V mutlaka listenizde olmalıdır. Pratik, konforlu ve yakıt tasarruflu olması sebepleriyle hem banliyö hem de küçük bir aile aracı olarak birçok markanın önüne geçecektir. Bunun yanında aynı sınıfta yer alan çok sayıda olağanüstü seçenek var. Örneğin Mazda CX-5 sportif ve ilgi çekici bir sürüş sağlar ve Toyota RAV4 daha standart teknik özelliklere sahiptir. Ayrıca bunların yanında Honda CR-V Hybrid’i de düşünebilirsiniz.

Honda CR-V İç Tasarımı ve Özellikleri

CR-V, standart kumaş döşeme üzerine iki sıra halinde yerleştirilmiş beş kişilik oturma alanına sahip. Deri döşeme, elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar ve ısıtmalı ön koltuklar mevcut. Deri kaplı direksiyon simidi ve ısıtmalı direksiyon simidi de almak mümkün.

Bu araç, en geniş küçük crossover’lardan biri olarak öne çıkıyor. Her iki sırada da cömert bir kafa ve bacak boşluğu vardır ve koltuklar destekleyicidir.

Bu SUV, sahte ahşap aksanları da içeren kaliteli malzemelerle döşenmiş lüks, şık bir kabine sahip.

Bu Honda standart olarak 5 inç bilgi-eğlence ekranı, Bluetooth, USB bağlantı noktası ve dört hoparlörlü stereo ile birlikte geliyor. Bunlarla birlikte birkaç özellik daha mevcut. Bu özellikler arasında 7 inç dokunmatik ekran, Android Auto, Apple CarPlay, navigasyon sistemi, kablosuz cihaz şarj etme, uydu radyo, HD Radyo, ek USB bağlantı noktaları, moonroof ve altı, sekiz veya dokuz hoparlörlü bir stereo yer alıyor.

Bir ses düğmesi olsa da, ekran bilgi eğlence ekranı ayarları için herhangi bir fiziksel kontrol bulunmuyor. Bu sebeple dokunmatik ekran girişe yanıt vermek için yavaş kalabilir. Bazı ortak işlevler için direksiyonda birkaç düğme bulunuyor. Ancak bunlar dokunmatik ekranın kullanımını daha kolay hale getirmeye yardımcı olacak tuşlar değiller.

Güvenlikte tam puan!

Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi, 2020 CR-V’ye beş yıldızlık bir tam puan verdi. Ayrıca önden ve yandan çarpışma testlerinde beş, yuvarlanma testinde dört yıldız kazandı.

Kullanıcı yorumlarına ve teknik özelliklerine bakılırsa Honda CR-V, Honda’nın en öne çıkan araçlarından. Büyük miktarda kargo alanı, geniş koltuklar ve lüks bir kabin, çekiciliğine katkıda bulunuyor. CR-V, yolda, konfor ve çeviklik arasında iyi bir denge kurar ve çoğu ihtiyaç için yeterince hızlı bir şekilde hızlanır. Bilgi-eğlence kontrollerinin bazıları zor olabilir, ancak bu aracın cazibesini azaltmak için yeterli görülmemiş.

Fiyatlar nasıl? Sıfır mı İkinci El mi?

Honda, 2017 model yılı için CR-V’yi yeniden tasarladı, bu nedenle 2017’den daha eski bir model yeni modelden önemli ölçüde farklı olacaktır. Tercih yaparken göz önünde bulundurmakta fayda var.

Eğer 2020 model bir Honda CR-V almak isterseniz fiyatlar 300.000 TL civarlarından başlayarak farklılık gösteriyor. Eğer aklınıza yatıyorsa, modelleri ve özellikleri karşılaştırarak size en uygun olanı bulmanızı öneririz.

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here