Volkswagen Arteon 2021 Fiyatı ve Özellikleri

0
4083
Volkswagen Arteon 2021

Volkswagen Arteon 2021 geçtiğimiz aylarda makyajlanarak yeni özellikleriyle tanıtıldı. Önceki tasarım hatları korunarak yapılan küçük dokunuşlar otomobilin çok daha sportif ve modern bir görünüme kavuşmasını sağlamış. Volkswagen Arteon 2021 modelinin yeniliklerini, özelliklerini ve fiyatlarını inceledik.

Tasarımda Ufak Dokunuşlar Dikkat Çekiyor

Volkswagen Arteon 2021

Volkswagen Arteon 2021 tasarımında ufak dokunuşlarla daha sportif bir görünüm elde edilmiş. Hareketli çizgilere sahip yeni tamponlar, karartılmış arka stoplar, yeni ön farlar ve yeni sportif egzoz çıkışları otomobilin daha dinamik ve modern görünmesini sağlıyor. 

İç yaşam alanında yapılan bazı güncellemeler ön plana çıkıyor. Yeni logoya sahip sportif direksiyon, dokunmatik fonksiyonel direksiyon kumandaları, karbon detayların kullanıldığı yeni sportif koltuklar ve havalandırma kanallarının yeni tasarımı iç mekanda dikkat çeken yenilikler olarak karşımıza çıkıyor.

Shooting Brake

Station Wagon versiyonu olarak tanıtılan yeni Volkswagen Arteon Shooting Brake keskin çizgileri ve sportif görünümüyle dikkat çekmeyi başarıyor.

Volkswagen Arteon 2021 Özellikleri 

Volkswagen Arteon 2021

Yeni Arteon’un iç yaşam alanında yeni sportif koltuklar dikkat çekiyor. Karbon detaylarla süslenmiş sportif koltuklar otomobilin iç yaşam alanının çok daha sportif görünmesini sağlıyor. Elektrikli ayarlanabilir hafızalı ısıtmalı koltuklar nappa deri döşemeleri ile oldukça şık ve estetik bir görünüme sahip.

Volkswagen Arteon 2021

Üç bölgeli dijital klima sistemi güçlü iklimlendirme özelliği ile farklı hava koşullarında tüm yolcuların rahat etmesini sağlıyor. Arka yolcu bölümünde bulunan klima kontrol kumandası sayesinde arka tarafta oturan yolcular kolay bir şekilde klima ayarını yapabiliyor.

Otomatik mesafe takip sistemi, acil frenleme sistemi, şerit takip asistanı, şerit değiştirme asistanı, trafik işareti tanıma sistemi, hız sabitleme sistemi ve kör nokta uyarı sistemi gibi gelişmiş güvenlik donanımlarına sahip olan Arteon konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

VW

Birçok renk seçeceğine sahip ambiyans aydınlatma sistemi otomobilin iç mekanının çok daha modern görünmesini sağlıyor. Ambiyans aydınlatma sisteminin ışık parlaklığı bölgesel olarak ayarlanabiliyor. 

Dijital gösterge ekranı ve multimedya ekranı oldukça kaliteli grafiklere sahip. Multimedya ekranı sesli komut ve el hareketleri algılama özelliği ile kolay ve güvenli bir şekilde kontrol edilebiliyor.

Motor Seçenekleri

  • 150 PS güç üreten 1,5 litre benzinli TSI
  • 190 PS ve 280 PS versiyonları bulunan 2.0 litre benzinli TSI
  • 150 PS ve 200 PS güç seçenekleri bulunan 2.0 litre dizel TDI 
  • 156 PS 1,4 litre TSI motor + 115 PS güç üreten elektrikli motorun birlikte çalışmasıyla 218 PS güç üreten eHybrid motor seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Volkswagen Arteon 2021 Fiyat

Yeni Volkswagen Arteon Fiyat Listesi ülkemizde bulunan yetkili satıcılar tarafından henüz açıklanmadı. Ancak global fiyatlara baktığımızda Volkswagen Arteon 2021 Fiyatı başlangıç modellerinde 36,995 Dolar olarak karşımıza çıkıyor.

Volkswagen Arteon İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here