Audi RS Q3 Sportback 2021

0
3972
SUV araçlar

Audi RS Q3 Sportback yüksek performansı ve konforu bir arada sunuyor. Sportif ve atletik tasarımıyla dikkat çeken Audi RS Q3 Sportback güçlü bir SUV sahibi olmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. 

Sekiz köşeli geniş ön ızgarası, Matrix led farları, animasyonlu arka stopları, tavan spoyleri, keskin çizgilere sahip tamponları, büyük egzoz uçları ve standart olarak sunulan 20 inç jantları otomobilin oldukça sportif görünmesini sağlıyor. 

Coupe tasarıma sahip olan RS Q3 Sportback özellikle yeni yeşil rengiyle oldukça dikkat çekici bir görünüme sahip. Ön ızgarada, havalandırma kanallarında, tampon eklerinde ve aynalarda kullanılan Piano Black detaylar aracın çok daha dinamik görünmesini sağlıyor.

RS Farkı Kendisini Hissettiriyor

400 PS güç ve 480 NM tork üreten 2.5 litre TFSI motora sahip olan RS Q3 yüksek performansı ve etkileyici motor sesi ile öne çıkıyor. 0-100 km hızlanmasını 4.5 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 250 km hızla sınırlandırılmış. İsteğe bağlı olarak alınabilen hız limiti kaldırma opsiyonu ile otomobilin son hızı 280 kilometreye çıkıyor. RS Q3 karma kullanımda ortalama 9 litre yakıt tüketiyor.

Standart Q3 modellerinden 10 mm daha alçak bir gövdeye sahip olan RS Q3 adaptif süspansiyon sistemi ve yeni nesil sürüş dinamikleriyle her koşulda güçlü yol tutuşu ve rahat bir yolculuk deneyimi sunuyor.

Audi RS Q3 Sportback Özellikleri 

Şık ve modern iç mekanıyla üst seviyede konfor sunan otomobil yeni nesil sürüş asistanları ve teknolojileriyle oldukça keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor.

10,25 inç dijital gösterge ekranı ve 10 inç multimedya ekranı kokpitin son derece teknolojik ve modern görünmesini sağlıyor. Audi’nin geliştirdiği MMI yazılıma sahip olan dijital ekranlar akıcı arayüzü ve yüksek hızlarıyla oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. Yüksek görüntü kalitesine sahip dijital ekranlar farklı grafik seçenekleri ile sürücünün farklı sürüş modlarına göre kişiselleştirmesini sağlıyor. 

Audi RS Q3 Sportback

410 litre bagaj hacmine sahip olan otomobilin arka koltukları katlandığında 1280 litreye kadar yükleme alanı sunuyor. Anahtar ile açılabilen bagaj kapağı ayağınızı sensörlere uzattığınızda kolay bir şekilde açılabiliyor.

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı Recaro koltuklar yolcuları kavrayan yapısıyla oldukça konforlu ve stabil bir oturma pozisyonu sunuyor. Isıtma özelliği bulunan koltuklar yolcuların soğuk hava koşullarında rahat etmelerini sağlıyor.

Dinamik şasi kontrolü sistemi, 360 derece kamera sistemi, şerit takip asistanı, hız sabitleme sistemi ve yokuş kalkış desteği gibi donanımları güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor

Audi RS Q3 Sportback Fiyat

Audi RS Q3 Sportback

Audi RS Q3 Sportback 2020 ikinci el modelleri Avrupa’da 60.000 EURO – 80.000 EURO arasında değişen fiyatlara satılmaktadır.

Audi Q3 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here