Ünlü Tenisçi Novak Djokovic’in Araba Koleksiyonu… Şu anda dünyanın bir numaralı tenis oyuncusu Novak Djokovic’tir. Ünlü tenisçi Novak Djokovic 6 kez Dünya şampiyonu olmuştur. Ayrıca 332 hafta boyunca zirveyi rakiplerine kaptırmamıştır. Fakat bugün başarılı tenisçi Novak Djokovic’in spor hayatından ziyade sahip olduğu otomobillere göz atacağız. Sırp tenisçi, rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ederken birçok farklı aracı da garajına eklemeye devam etmektedir. Böylece bugünkü listemizde birçok farklı marka ve modelde araçları göreceğiz.

Peugeot E-208 XÜnlü Tenisçi Novak Djokovicin Araba Koleksiyonu

Fransız otomobil üreticisi Peugeot, şampiyon tenisçi Novak Djokovic’in sponsorudur. Peugeot E-208 X, Avustralya 2020 yarışma galibiyeti için Djokovic’e hediye olarak verilmiştir. Açıklamalarına baktığımız zaman Novak Djokovic, büyük bir elektrikli araba tutkunu olduğunu belirtmektedir. Peugeot E-208 X, 50 kWh lityum iyon batarya ve tek vitesli bir şanzımana sahiptir.

Peugeot RCZÜnlü Tenisçi Novak Djokovicin Araba Koleksiyonu

Fransız otomobil üreticisinin en gözde modellerinden biri olan RCZ,  Novak’ın koleksiyonundaki en değerli spor otomobillerinden biridir. GT modelinden farklı olarak Red Carbon Peugeot RCZ, gelişmiş navigasyon sistemine, metalik/özel boya rengine ve kendine özgü kırmızı bir gösterge paneline sahiptir. Ayrıca Peugeot RCZ, 197 beygir gücündeki 1.6 litrelik benzinli motora sahiptir. Gücü eşleştirmek için spor süspansiyon sistemi, sürücüye mükemmel bir yol tutuş ve sürüş hissiyatı sağlamaktadır. Sonuç olarak Fransız otomobil üreticisi Peugeot’nun RCZ’si Ünlü tenisçi için oldukça önemlidir.

İkinci El Peugeot RCZ İlanları

Bentley Continental GT

Sırp tenisçi Novak Djokovic’in koleksiyonundaki en lüks otomobillerden biri de Bentley Continental GT’dir. Bu otomobilin motoruna baktığımız zaman karşımıza  4 litrelik bir V8 çıkmaktadır. Ayrıca araç, 0’dan 100 kilometre hıza sadece 3.6 saniyede ulaşmaktadır. Bentley Continental GT, ağır görünmesini sağlayan tasarımına rağmen son derece dinamik sürüş karakterine sahiptir. Ayrıca 6 kere Dünya şampiyonu olan ve spor dünyasında birçok farklı rekora imza atan Novak’ın otomobilinin değeri yaklaşık olarak 200.000 $ olmaktadır. Bentley Continental GT’ye baktığımız zaman direkt olarak İngiliz otomobillerinin karakteristik özellikleri ile karşılaşmaktayız.

İkinci El Bentley İlanları

Aston Martin DB9 Volante

“Ünlü Tenisçi Novak Djokovic’in Araba Koleksiyonu” adlı içeriğimizin son arabası, Aston Martini DB9 Volante’dir. Otomobil dünyasındaki en karizmatik ve şık tasarıma sahip modellerden biri de Aston Martin DB9 Volante’dir. İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin, DB9 Volante’yi 2003 yılında karşımıza çıkarmıştır. Coupe olan bu otomobil, rakiplerine göre çok daha farklı bir tasarıma sahiptir. Ayrıca 5.9 litrelik bir AM11 V12 motora sahiptir.

İkinci El Aston Martin İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here